Läsarintervju #7 - Sara

 

Hej Sara! Vad kul att du ville vara med på en intervju! Vilken typ av sminkning tycker du är roligast att göra?

Jag älskar special effekter man gör med hjälp av smink. Det vill säga, blod. Jag älskar att göra sminkningar med blod haha! Jag hör hur det låter men det fascinerar mig verkligen hur mycket man kan göra tack vare smink! 

Vem är du och vad har du för intressen?
Jag heter Sara, är snart 20 år gammal, vart deprimerad större delen av mitt liv och lever med panikångest. Drömmer om att bli special effekts makeup artist. Håller på och sparar pengar för att kunna gå en sån utbildning och jobbar på att må bättre psykiskt. Utöver det ÄLSKAR jag skräckfilm, tatueringar, Twenty One Pilots, Harry Potter och hundar.

Vad får man läsa om i din blogg?
Jag önskar att jag bloggar om något specifikt. Men jag har ingen speciell kategori jag går efter egentligen. Först och främst bloggar jag om sånt jag tycker är kul. Smink, film, musik och tatueringar. Lite om min vardag. Tips, senaste har jag börjat med olika tags som vanligtvis syns på youtube. Då jag är alldeles för osäker för att sitta framför en kamera men vill få fram åsikter eller tankar genom olika tags så tar jag det i text istället. Sen blir det inspiration från tumblr, saker jag stör mig på och sånt som får mig må bra!

Vad ska man tänka på innan man publicerar ett inlägg på sin blogg?
Att man står för vad man publicerar.

Om du bara fick välja en sminkprodukt att använda dig av, vilken skulle det vara?
Det skulle nog vara produkten jag använder för ögonbryn, bara jag får min ögonbryn skulle jag klara mig fint!

Vad gör dig på bättre humör en dålig dag?
Bra musik, ny städat och kallt väder.

Vad är det roligaste och det tråkigaste med att blogga?
Det roligaste är när man får bra respons och att man får höra att det uppskattas, det gör verkligen att man vill fortsätta. Det tråkigaste är när man inte kommer på något att blogga om men man verkligen vill blogga.

Bästa tipset för att våga gå sin egen väg?
Glöm inte att du lever för dig själv, inte för någon annan. Det är ditt val. Gör det du mår bra av för det är du som ska komma i första hand. Det spelar ingen roll vad folk tycker. 

Tack och bock för alla fina och roliga svar! :) Ni hittar hennes blogg här.

 


PS: Jag skickar mejl till ALLA som kommenterar att de vill vara med i en intervju, men det är många som inte har svarat på intervjuerna. Kolla din mejl regelbundet om du vill vara med i en intervju och kolla även skräpposten då det kan hamna där!
#1 - Jessica Högberg

Fin intervju, hoppas hon når sina mål!!

Svar: Hoppas jag med :)
Evah Åberg

#2 - Sara Ekman

så nice! :)

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#3 - evelinaeleonora.blogg.se

wow, häftig brud!

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - felicia

jag intervjuas jätte gärna :D

Svar: Vad kul att du är med! :)
Evah Åberg

#5 - Sophia

Hejsan! Jag skulle gärna ställa upp på en intervju om det är så att du behöver, då psykiskohälsa är något som står mig nära hjärtat! Kram Sophia

Svar: Vad kul! :) Kram
Evah Åberg