Med lite hjälp på vägen
Alla människor har olika svårigheter i sitt liv.
Vissa har tillitsproblem, andra har fobier. Vissa lider av depression, medan andra lider av en ätstörning. Listan kan göras lång på olika svårigheter som finns och fortfarande är det tabu att prata om dessa saker. Har man tillitsproblem kan man ses som en kontrollerande osexig bitch, när det egentligen ligger något stort bakom detta problemet som gör att personen faktiskt mår dåligt av det. En person som blivit sviken om och om igen tappar lätt tilliten till andra människor.

En person som lider av en ätstörning döms ofta ut som att vara äcklig och tjock eller äcklig och för smal, när det egentligen ligger något större även där som gör att personen mår väldigt dåligt. Vi måste våga prata om våra svårigheter och faktiskt stå upp för dem som behöver stöd, för det är ingen människa som väljer att ha tillitsproblem, ätstörningar, depressioner eller något annat som kan skada en. 

Vi måste sluta döma varandra och oss själva så hårt och faktiskt försöka se bakom den där masken och inse att vi alla har ett bagage som kan påverka oss och få oss att må dåligt. Ingens liv är en dans på rosor där allting fungerar perfekt hela tiden. Vi har svårigheter i våra liv, men vi är inte våra svårigheter. Vi är människor, med tankar och känslor som behöver kärlek och stöd. Så försök att stötta varandra där ute och var snälla mot er själva och varandra för just den där personen du dömer just nu kan behöva lite stöttande ord och lite hjälp på vägen för att komma ifrån sina svårigheter!



 
#1 - Emma Cecilia

Å, vilken inspirerande blogg du har! Det du skriver är så sant!

Svar: Tack snälla! :)
Evah Åberg

#2 - Cissi

Väldigt sant. Tycker att det är så bra att du lyfter det här ;)

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#3 - Linn Strömberg

Så himla bra och fint skrivet1

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#4 - linnea

Ett ögonöppnande inlägg! Tack tack tack. För allt mitt liv gäller- fortsätt skriva. ( tänkte skriva sluta aldrig skriva. Fortsätt skriva lät mer positivt)

Svar: Tack snälla för dina fina ord :)
Evah Åberg

#5 - Tisa

Så himla bra och sant skrivet!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg