6 smarta tips - höstpepp
 

Måla naglarna i en fin höstfärg. - Jag älskar höstens färger och tycker exempelvis att brunt nagellack är otroligt fint, så varför inte köra lite höstigt på naglarna också?

Klä dig i varma och mysiga kläder. - Tubhalsdukar är något jag älskar och det är det som är så mysigt med hösten tycker jag, att man får klä sig i halsdukar, mössor och ha fina mysiga kläder som samtidigt är enormt fina.

Tänd ljus och mys till det i soffan. - Nu när det blir mörkt tidigare så är det så mysigt tycker jag att tända ljus. Jag älskar att exempelvis en fredagkväll titta på idol, äta lite gott, sitta under en mysig filt och ha massor av tända ljus. Ni som älskar doftljus kan ju köra med lite höstiga dofter!

Sätt upp massor av mål. - Nu när sommarledigheten är slut så är det kanske dags för nya mål och lite förändringar. Försök göra hösten roligare genom att sätta upp lite mål du ska genomföra och förändra kanske din frisyr eller ditt hem. Jag älskar att ha lite mörkare färger i mitt hem på hösten exempelvis.

Gillar du julen? - Då kan du ju börja planera redan nu vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära och kanske hur du ska fira den, pynta osv. Hösten bjuder på mycket roligheter som man inte ens tänker på!

Ta en höstpromenad och fotografera lite. - Jag älskar att se hur träden ändras och hur färgglada alla löv blir. Varför inte ta en skön promenad och kanske ta lite fina bilder på naturen? En promenad kan peppa en väldigt mycket, men se till att ta bra kläder på dig så du slipper frysa!


#1 - anna

Bra tips gumman :) :* <3

sv; Men tack snygging :) Den 29;e då sker de på riktigt :) symboliskt är vi gifta då sambon gav mig ringen hihi men på riktigt på rådhuset/kommunhuset då är de den 29;e kl 13.00 de händer hihi :D

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - evelinaeleonora.blogg.se

Den tröjan på första bilden ser otroligt mysig ut. Vad kan man hitta sånt?

Svar: Tack :) Jag köpte den på carlings förra året tror jag
Evah Åberg

#3 - Anonym

Vilken fin jacka på bilden till höger! Vart är den köpt om jag får fråga? :)

Svar: Tack :) Den är från nelly.com
Evah Åberg