Fredagspepp
Du kanske är redo för att gå till skolan eller jobbet nu, men känner en klump i magen.
Du är orolig för att inte räcka till, för att inte vara bra eller cool nog. För att hamna utanför och inte kunna prestera som du vill. Jag vet hur det är och de tankarna är inte lätt att leva med. 

Försök intala dig att livet kommer bli bättre. Du kommer inte alltid gå med den där klumpen i magen. Du kommer inte alltid behöva sträva efter att passa in, för en dag inser du att du är bra exakt som du är, för det är du! En dag kommer du att vara lycklig på riktigt och inse vad mycket bra livet har att erbjuda. 

Gå med huvudet högt och våga tro på dig själv för du räcker till. Du kanske inte är bra på allt, men det är ingen och det gör oss inte till sämre människor för det. Gå nu till skolan/jobbet och var dig själv. Gör så gott du kan och tro på det du gör för det är det bästa du kan göra. En dag kommer du sitta där och tänka: "Jag är så himla bra som har tagit mig igenom allt och faktiskt gjorde det jag tror på." och den känslan är fantastisk!

Du är fin, bra och du räcker till!

#1 - Malin

Bra pepp, som man ibland måste påminna sig själv om! :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#2 - evelinaeleonora.blogg.se

Att våga tro på sig själv är en fantastisk känsla när man väl upptäckt den. :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#3 - Jessie

Som vanligt ett bra inlägg. :-) Man behöver påminna sig om detta med jämna mellanrum. Tack för inspirationen du sprider. <3 Din blogg gör verklig nytta!

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir :) Kram <3
Evah Åberg