Om inte du, vem?
Jag vet att det kan vara otroligt läskigt att stå upp för sig själv. Att stå upp för sina åsikter och rättigheter kan vara väldigt svårt, fast det inte borde vara det. Det borde vara en självklarhet att stå upp för sig själv. 

Många vågar inte göra detta då de är rädda för hur resten av samhället kommer att se på dem. Men ärligt talat, om inte du står upp för dig själv, vem ska då göra det? Om inte du yttrar dina åsikter och kämpar för ett bra samhälle, vem ska då göra det? Vi alla är en del av detta samhället. Vi ÄR samhället och vi måste kämpa tillsammans för att nå ett samhälle där alla är accepterade exakt som de är. 

Du är exakt lika mycket värd som alla andra och din åsikt är betydelsefull. Dina rättigheter är betydelsefulla och du måste våga stå upp för det, för om ingen vågar kämpa så kommer det inte bli någon förändring. Vi får alla dra ett varsitt strå i stacken för vi alla är lika delaktiga. Våga tro på dig själv. Våga stå upp för dig själv. Våga stå upp för andra och sluta aldrig kämpa!

 
#1 - Skogsraah ☾

Håller verkligen med!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - Henrietta Nylund

Så sant!

Svar: :)
Evah Åberg

#3 - JoJo

så himla bra inlägg tjejen! :)

sv; tack, vad kul att du tycker det! :)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#4 - Sara

Jag älskar dina inlägg. <3 Man blir så peppade av dina inlägg :)

Svar: Åh tack, vad glad jag blir :) <3
Evah Åberg

#5 - Linnea

Fint inlägg, bra skrivet!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg