Recept: Radiokaka


 
Du behöver:
300 g mörk choklad (jag använde cloetta sockerfri mörk choklad)
150 g smör
2 st äggulor
1 dl florsocker
Ca 23 stycken mariekex

Gör så här:
1. Smält smöret och lägg sedan bitar av chokladen i smöret. Rör tills allt har smält.
2. Blanda äggulorna med florsockret och häll det i chokladblandningen.
3. Klä en form med plastfolie eller bakplåtspapper.
4. Varva choklad med kex. Börja med chokladen och avsluta med chokladen.
5. Ställ det i kylen ett tag så det får stelna. Klart att servera!
#1 - Emiza

vad gott :D

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#2 - Emma Engström

Har faktiskt aldrig bakat radiokaka! Mumsigt :)

Svar: Det är jättegott :)
Evah Åberg

#3 - Marlene S.R

åh vad gott!

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - Sara

Mums så otroligt gott :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#5 - Linnea

Alltså radiokaka är ett sådant recept som alltid fanns i tidningar som jag läste när jag var mindre, men trots detta så har jag aldrig bakat eller ens smakat på denna kaka, måste göra! Ser mycket gott ut!

Svar: Do it :)
Evah Åberg

#6 - ♀ P E A C E R E V ♀

Älskar radiokaka!!! Så gooott!

Svar: Samma här :D
Evah Åberg