Städning och ångest

Det här med städning kan vara lite komplicerat ibland.
Oftast vill man ha väldigt rent och snyggt omkring sig, men det kan vara svårt att hitta tiden och energin till det, särskilt för oss som lider av någon form av psykisk ohälsa. Jag har alltid älskat att städa och ha fint omkring mig, men när min ångest spökar så är det svårt att få någonting gjort för energin finns inte riktigt där. När man jobbar och sliter samtidigt som man bråkar med sin ångest kan ibland städningen bli lidande tyvärr.

Jag kan tänka mig också att det är väldigt svårt för många människor med psykisk ohälsa att flyttstäda, då man är så upptagen med att packa och få i ordning att det blir för många moment med städning också och då kan det ju vara bra att få hjälp med sin städning.

Det finns möjligheter till flyttstädning i Stockholm och jag tycker själv det är en väldigt bra idé och något som jag själv skulle kunna ta till för att det inte ska bli för mycket att tänka på. Detta är alltså något jag skulle råda fler till som har möjlighet till det, då det kan underlätta väldigt mycket och göra att man inte får lika mycket ångest angående flytten.

Sponsrat inlägg

#1 - natalia

Hoppas allt e bra med dig :)

Svar: Jodå det är bra med mig :)
Evah Åberg

#2 - Skogsraah ☾

Åh, jag vet precis vad det handlar om. Städningen är det absolut svåraste för mig. Ja, bortsett från att jag inte kan jobba då. Det är så ångestladdat :/

Svar: Kan känna igen det där :/
Evah Åberg

#3 - Christina

Att hyra flyttstädning är ju himla smidigt :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#4 - ♀ P E A C E R E V ♀

Jag gillar hur du lyckades koppla ditt bloggsyfte med reklamen. Denna var genomtänkt! Ökar din bloggs trovärdighet! bra!

Svar: Tack så mycket! :)
Evah Åberg

#5 - JoJo

jag tycker aldrig att det är kul att städa men det är jävligt skönt när det är gjort :)

sv; nej inte jag heller. kan inte tiden gå lika sakta om man tyckte att den gjorde när man gick på gymnasiet? :/

Svar: Jag tycker det är kul att städa när min ångest inte spökar :/
Evah Åberg