Vi tar mycket för givet


Denna videon inspirerade mig väldigt mycket.
Jordan Bone råkade ut för en bilolycka för 10 år sedan och blev förlamade från bröstet och neråt, samt att det skadade hennes händer permanent och hon kan inte öppna, röra eller stänga sina händer. Men hon kämpar på varje dag och lär sig något nytt hela tiden och detta är så inspirerande att se tycker jag! 

Vi borde alla tänka på att försöka ta vara mer på oss själva och våra liv. Vi kan råka ut för hemska saker och det kan hända alla, men man får inte ge upp för det kunde ha varit så mycket värre. Du lever, du har en kropp som fungerar och du kan ta dig till ett välmående om du kämpar för det! Försök att se det du har i ditt liv och det som är bra, för det finns de människor som inte har de möjligheterna du och jag har, så vi måste ta vara på dem!


För oss är vissa saker en självklarhet, men det är det inte för alla. Människor flyr för sina liv och har varken pengar, mat eller tak över huvudet. De står där tomhänta utan trygghet i livet. Vi tar för givet att våra kroppar ska bära oss och att vi ska leva ett gott liv, medan vissa inte har något alls. Kämpa för det du vill ha och ge inte upp för med tålamod kommer du att hitta lösningar som underlättar livet även för dig, oavsett vad det gäller. Kolla på denna videon och var glad för det du har och inspireras av hennes kämparglöd!
#1 - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Väldigt bra och inspirerande video!

Svar: Eller hur!
Evah Åberg

#2 - Malin

Så inspirerande!

Svar: Eller hur :)
Evah Åberg

#3 - Henrietta Nylund

Såg också den videon idag på facebook och blev så rörd! Hon är verkligen inspirerande! :)

Svar: Verkligen :)
Evah Åberg