Veckans utmaning #3

Nu var det ett tag sen vi körde veckans utmaning, men nu är vi igång igen. :)

Många gånger är det lätt att ta för givet att de/den personen man bor med fixar allt där hemma. Så som städning, matlagning, disken och så vidare. Men ibland behöver vi alla vila och få tänka på annat, därför blir veckans utmaning att hjälpa till mer hemma och avlasta de/den andra lite. :)

Försök att hjälpa till lite med matlagning, disken, städa eller vad det nu kan vara. Visa att du bryr dig och om du exempelvis bor hemma så lovar jag att dina föräldrar blir jätteglada av att du erbjuder dig att ta disken så att de istället kanske kan gå på bio. :) I relationer måste man ge och ta och därför förtjänar våra nära lite semester ibland.

Om du bor ensam så kanske du istället kan bjuda dina nära och kära på middag så att de får komma bort lite och får lite semester från matlagning och disk på så vis istället. :) Är ni med mig? Nu kör vi!

 
 
Intervjuad hos Eva
 

För några dagar sen var jag med i en intervju hos en tjej som heter Eva där jag fick svara på några frågor om mig själv, psykisk hälsa, nätmobbning och min blogg! Jätterolig intervju tycker jag och jag blev väldigt nöjd med både frågor och svar! :) Ni får jättegärna gå in och läsa intervjun! Direktlänk till intervjun.
Nytt inlägg på Ruff Diamonds

Som jag berättade för ett tag sen så skrev jag ju på kontrakt för blogg.se och är nu alltså avtalsbloggare hos dem. :) Jag är en del av gruppen Ruff Diamonds tillsammans med några andra fina bloggerskor här inne på blogg.se.

Nu har jag gjort ett inlägg på Ruff Diamonds portal jag berättar lite om mig själv, bland annat vad som gör mig klåda i höger öra av någon konstig anledning. :) In och läs det! Direktlänk till inlägget.