Läsarintervju #51 - Anna

Hej Anna! Berätta lite om dig själv.
Jag är en glad kvinna i sina bästa år som nyligen blivit sambo och stadsbo. Jag har en mängd olika intressen men främst hemmet, sambon och kärleken. Håller även på med bågskytte och varit med i ett antal tävlingar.

Vad får man se i din blogg?
Min blogg är mycket om min vardag med inslag av musik, film, litteratur, kloka ordspråk. Mycket också om samhällsrelaterade problem så som mobbning, orättvisor och mycket mer.

Får du någon gång negativa kommentarer i din blogg? - Om ja, hur hanterar du det?
Det händer men väldigt sällan. Jag brukar inte bry mig om kommentaren, de flesta negativa kommentarer burkar jag ignorerar sen ibland kan jag ge svar på tal. Det beror på kommentaren i sig. 


Brukar du planera dina blogginlägg?
Ja, jag brukar planera så att jag inte får upp två inlägg samtidigt då jag kan blogga över mobilen och datorn. Bloggar för det mesta över mobilen idag och då kan det lätt bli rörigt så jag brukar skriva ner i vilken ordning och tid jag vill ha inläggen så det blir en bra mix av alla inlägg.

Vad är ditt bästa tips för att bli tryggare i sig själv?
Säga till din spegelbild att du duger om du är och våga tro på dig själv. Om du har lyckats med sminket eller något annat som du har lyckats med så beröm dig själv. Var inte rädd för att be om cred utan "tigga" om creden.  Fråga exempel din partner, din familj osv om de tycker det är fint/bra mm. Om du är supernöjd med ett blogginlägg/video skicka runt det till vänner och familj och var lite uppmärksamhetssökande. Jag personligen tycker inte det gör något för de som tycker att du är underlig för det är inte värda din uppmärksamhet.

Vad vill du säga till de som har fördomar gentemot funktionshinder av olika slag?
Ta reda på fakta innan du uttalar dig om olika funktionshinder. Alla med funktionshinder är inte lika utan de är olika individer precis som normalstöda människor. Om vi tar DAMP exempel så är jag själv väldigt olik alla andra med just DAMP. Då många kan behöva extra stöd i hemmet kanske eller något annan form av stöd, men jag klara av ett normalt liv.

Om du bara skulle få äta en maträtt för resten av livet, vad skulle det då vara?
Jag fick frågan om vilken var min favoriträtt i min video och jag svarade tacos. Så svaret här får bli tacos då det är så GOTT!! :P

Har du något favoritcitat/ordspråk?
Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Man får hela tiden tänka på om jag vill att den här personen är snäll mot mig så får jag vara snäll mot den. Man kan inte förvänta sig att andra ska vara snälla mot en om man inte är det mot dem. 

Tack och bock för alla fina och bra svar! :) Ni hittar hennes blogg här.

 
#1 - Sara Ekman

Kul att läsa :)

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Hennes blogg låter väldigt intressant och måste spanas in! :-D Kram

Svar: Det tycker jag! :)
Evah Åberg

#3 - annelie

vad lika ni är för de är väl din syrra? kram

Svar: Ja det är det :)
Evah Åberg

#4 - Linn Strömberg

Jätteroligt att läsa :D

Svar: Kul att du gillar det :)
Evah Åberg

#5 - Lizette

Kul att hittat hit. Bloggar om samma ämne, kika gärna in.

Svar: Vad kul, ska kika! :)
Evah Åberg