Recept: Kasslergratäng

 
Du behöver:
Kassler
Ris
Bearnaisesås (pulversås använde jag)
Riven ost

Gör så här:
1. Koka upp riset som vanligt.
2. Skär kasslern i så stora bitar du vill ha.
3. Koka upp bearnaisesåsen.
4. Smörj en ugnsform och varva ris, kassler och sås.
5. Avsluta med lite ost.
6. In i ugnen på ca 200 grader tills osten har smält och du känner dig nöjd med färgen osv.

Jag ber om ursäkt för att jag inte har några mått i detta recept.
#1 - ♀ Sara Ben's ♀

Oj vad enkelt!:o Tror aldrig jag ätit ris som en gratäng sådär :o ska nog prova

Svar: Det är jättegott :)
Evah Åberg

#2 - Martina

Aldrig provat men det låter och ser supergott ut! :)

Svar: Det var det :)
Evah Åberg

#3 - jessy

Sååå gott!

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - Pauline Hurtig

mums!

Svar: Ja :)
Evah Åberg