Video - Some new poletricks


Det var flera som ville se film på de senaste tricken jag la upp här på bloggen så tänkte att jag gör ett litet klipp och visar hur det ser ut in action. :) Vissa trick är det första gången jag försöker göra så ibland är det lite krånligt men är ändå glad över hur jag utvecklats! 
#1 - Linn Strömberg

Så sjukt häftigt!
Gör det ont? Eller måste man bara lära sig göra rätt eller vänjer man sig? :)

Svar: Åh tack! :) Precis, man måste bara lära sig göra rätt och så vänjer sig huden till slut. :) I början när man provar ett nytt trick så är man ju lite osäker och kanske "krånglar till det" lite och då blir huden mer irriterad, men det blir bättre med tiden. :)
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Asså du är så jäkla grym tjejen! Kram

Svar: Åh tack! :)
Evah Åberg

#3 - Emma Engström - Skönhetsbloggare

Vad kul! :D

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - Anna

Fan asså vad grymt stark du är och så himla duktigt! Snygg är du också. <3

Svar: Tack fina du <3
Evah Åberg

#5 - jessy

Roligt att se :D

Svar: Tack :D
Evah Åberg

#6 - Bambi

asså vad grym du är bruden :D you go girl!!!

Svar: Åh tack! :D
Evah Åberg

#7 - Martina

Så himla häftigt, du är superduktig!! Kul att få se :D

Svar: Tack snälla :D
Evah Åberg

#8 - Nina Frogner

Alltså! Jag är galet imponerad på din smidighet o styrka. Bra jobbat!!!
Kram

Svar: Åh tack fina du :)
Evah Åberg

#9 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Wow! Hur börjar man? Har du gått kurs först?

Svar: Jag började på en skola som heter Karlstadpoledancing och går där fortfarande. :) Man kan ju lära sig hemma, men jag rekommenderar att börja på en skola först och få riktiga kunskaper och få träna upp varje muskel på rätt sätt. Om man startar hemma och lär sig själv finns risken att man gör på fel sätt och skadar sig. Jag tränar hemma titt som tätt, men en gång i veckan går jag iväg till min kurs och skolorna brukar alltid dela upp eleverna i olika nivåer för att man ska anpassa träningen efter sig själv och sina förutsättningar. :)
Evah Åberg

#10 - Tilda Barkselius

Åh vad duktig du är!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#11 - Jessica Högberg

Wow!

Svar: :)
Evah Åberg

#12 - Ida

Jösses vad avundsjuk jag blir! Poledance är en av mina favoritträningsformer! Gick en kurs på 8 tillfällen för några år sedan, men tål inte nickel så jag kunde inte fortsätta eftersom dom inte hade nickelfria stänger (och här hemma finns det inte plats för en egen).
Kul att få se en vanlig person försöka och lyckas, jämfört med de proffsvideor jag kollat på tidigare där jag bara känt att det är ouppnåeligt. Det lär bli superbra med mer träning, jag är imponerad!

Svar: Åh vad tråkigt :( Så surt alltså när det blir så. Tack så mycket! :)
Evah Åberg

#13 - Bunny

Har du din pole på static mode när du kör dina trixs? Provade det med min hemma igår, såååå ovan vid det! Men samtidigt så ovan vid att min nya pole snurrar så forrrrrt! Haha! Vad tycker du är lättast? Låst eller spin mode? :)

GRYM är du!!

Svar: Tack! :) Jag har än så länge bara kört på låst. Jag blir så lätt yr så än så länge vågar jag inte prova spin. Får bli framöver. :) Kram!
Evah Åberg

#14 - FrökenTV, bloggen om tv och film

åh vad kul

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#15 - Bunny

Svar: Jag har börjat låsa min stång också eftersom den snurrar mycket mycket fortare än de på träningen gör, men så himla svårt att ta sig upp på låst stång tycker jag! Men ska öva på det, blir också väldigt yr!

Svar: Jaha okej :) Är det lätt att tappa kontrollen när du gör ett trick när det snurrar tycker du?
Evah Åberg