Hur man blir av med sina komplex
Jag tror de flesta människor någon gång har haft komplex för någon kroppsdel. Det är väldigt lätt hänt att man börjar leta fel på sin kropp och istället för att se det som är bra, ser man det som man är missnöjd med och tycker är dåligt.

Men hur kommer man då över sina komplex? - Det kan vara svårt, men det gäller att fokusera på de positiva sakerna hos sig själv och att jämföra sig med rätt människor. Tycker du att dina bröst är för små? - Hitta då förebilder som har små bröst själva, exempelvis som Kate Hudson, Miley Cyrus och Ellen Bergström. Om du jämför dig med tjejer som Kim Kardashian som inte alls liknar dig så kommer du förmodligen bara bli mer missnöjd. Det gäller att hitta snygga människor som liknar en själv och ha dem som förebilder för när du ser att de är snygga med små bröst så kan du också till slut känna dig snygg med små bröst.

Det är okej att jämföra sig med andra, men man får göra det på rätt sätt och med rätt människor. Kim Kardashian är snygg med sin kurviga kropp, men det innebär inte att du är ful om du är hennes raka motsats och öppnar du ögonen och ser dig omkring så kommer du se massvis av snygga tjejer som liknar dig och till slut se din vackra sida du också!

#1 - N

Vilket bra inlägg :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - Tilda Barkselius

Riktigt bra inlägg!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#3 - Julia

så bra tips!:)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#4 - Maja Forsberg

Fint inlägg. Fortsätt sprid positivitet!

Kram - jaggerdigminmorgon.blogg.se

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#5 - Ajli Müller

Det var verkligen bra tips :) Jag vet inte om jag tycker så illa om mina komplex dock, jag tycker det är lite inspirerande ^^

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - moamedalicia.blogg.se

du skriver bra inlägg VARJE DAG :)
jag säger hela tiden till mig själv att jag ska sluta jämföra mig själv med andra och se det fina i mig själv men det slutar oftast med att jag ser någon annan och vill se likadan ut som den eller något liknande :P haha.

Svar: Men åh tack! :) Ja det är lätt hänt tyvärr... <3
Evah Åberg

#7 - Alice

Så bra! Du har så rätt 💕

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#8 - Kimmey :)

Bra skrivet!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#9 - Frida

Riktigt bra och peppande inlägg :)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#10 - Caroline

Håller med dig!

Är väldigt dumt om man vill se ut som någon mera bredhöftad person med minimal midja, när man själv är helt rak från midja till höfter tex.

Men ibland kan man inte låta bli att bli avundsjuk på de som ser annorlunda än sig själv...

Men samtidigt är ju det roligare så, och blir mer charmigt, när inte alla ser exakt likadana ut...

Att alla bör inse att man kan vara fina på SITT sätt :)

Svar: Precis :)
Evah Åberg

#11 - Sara

Jag tror det nästan är omöjligt som människa att inte jämföra sig med någon annan, men precis som du skriver kan man ju jämföra sig på olika sätt! Bara man ändrar tankesättet om vem man ska jämföra sig med tror jag man kommer må mycket bättre. :)

Svar: Precis! :)
Evah Åberg