Måndagspepp inför skolstarten
För många är snart sommarlovet slut och för många innebär det en stor rädsla och smärta att behöva komma tillbaka till skolan igen. 

Jag har själv varit ung och gått i skolan. Jag har själv blivit mobbad av både jämnåriga elever och skolpersonal.
Jag vet hur det är att bara vilja strunta i att gå till skolan på grund av rädsla och smärta. Men i slutänden är det ändå så värt att kämpa sig igenom det och ta sig dit ändå. När du sen tagit studenten och står där med dina betyg kommer du vara så stolt över dig själv! Tänk på vad cool och bra du faktiskt är som ändå kämpar för att nå dit du vill, trots att det är hur jobbigt som helst och trots att det finns människor där som försöker trycka ned dig. Försök att tänka på att de som trycker ned andra mår väldigt dåligt själva. Detta är människor som har det väldigt jobbigt och försöker då att trycka ned dig i hopp om att må bättre själva. Kanske detta kan få dig att tycka synd om dem istället för att tro att det är dig det är fel på, för det är det inte. Problemet ligger hos dem.

Du är värd allt bra i världen som går att få och du är värd att få bra betyg. Låt dem inte vinna över dig och få ta ifrån dig möjligheterna till att nå dina drömmar. Tänk på vad du får ut av att gå till skolan och sluta inte fokusera på dina drömmar och mål. Du får kunskap och du får möjligheten att kunna jobba med det du vill i framtiden. Du får möjlighet att tjäna pengar, få mat på bordet, tak över huvudet och kunna köpa saker du behöver och vill ha.

Du är hur cool som helst som fortsätter gå till skolan och kämpa och om några år kommer du tänka tillbaka och tänka: "Fan vad grym jag var som inte lät mobbarna vinna över mig. Jag kämpade på och idag är jag där jag vill vara! Jag har vunnit över dem för att jag aldrig gav upp!"

Jag vet att det är svårt, men du är så mycket bättre än att låta dem vinna. Du är helt fantastisk och så länge du tror på dig själv och fortsätter kämpa kommer du lyckas, det lovar jag dig!

#1 - Ann

Så fint och bra skrivet! Älskar din blogg

Svar: Men åh tack :) <3
Evah Åberg

#2 - Amanda

Så bra skrivet!! :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#3 - Sanna

<3

Svar: <3<3
Evah Åberg

#4 - Alice

Så himla bra skrivet!!💕

Svar: Tack <3
Evah Åberg

#5 - moamedalicia.blogg.se

OM JAG HADE LÄST ditt inlägg när jag gick i högstadiet hade jag blivit extremt motiverad av dig. tack för att du finns, <3

Svar: Tack själv fina du <3
Evah Åberg

#6 - NICOLE

Ja fy det är så hemskt att så många mår dåligt över skolan :( Bra text till dem!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#7 - Jennifer

Modigt att våga berätta sådär! :)

Svar: Tack!
Evah Åberg

#8 - Tilda Barkselius

Så sjukt bra pepp, grym är du!

Svar: Tack fina du <3
Evah Åberg

#9 - Netti Starby

Jag hade jättesvårt i högstadiet då jag också blev mobbad och på den tiden hade jag verkligen behövt läsa det här. Så himla bra skrivet! Kram

Svar: Tack <3<3
Evah Åberg

#10 - Jessica Högberg

Orka kämpa!❤💙💚

Svar: Precis <3<3
Evah Åberg

#11 - Frida

Tack så mycket, du med :) Bra inlägg, trist att det ska förkomma mobbning, och av skolpersonal också... Pinsamt att vuxna människor inte kan bete sig.

Svar: Tack! :) Ja verkligen...
Evah Åberg

#12 - Ridskoleryttarna

Åh vad fint skrivet! <3

Svar: Tack :) <3
Evah Åberg

#13 - Maria-Alexandra

Jättebra skrivet! Du är verkligen stark
Och fin bild på dig :)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg