Du är din egen fiende (repost)
"Jag är så ful och äcklig. Mina lår är för stora... Mina bröst är för små. 
Titta bara på mitt hår. Det bara hänger. Till och med mina korvfingrar är hemska. Fan vad jag hatar mig själv, fula jävel!!!"

Har du tänkt så här någon gång när du sett dig själv i spegeln? Har du sagt så här till dig själv någon gång när du stått i ett provrum på H&M och tycker att ingenting passar? Jag förmodar att de flesta av er kommer svara ja. Skulle du säga så här till någon annan? Jag hoppas att de flesta av er kommer svara nej. Men hur kommer det sig då att vi tycker det är rätt att behandla oss själva så här?

Vi kan nog enas om att det inte är rätt att säga/skriva så här till någon annan människa, men ändå finns det människor som dagligen trycker ned sig själva och jag tror att vi flesta av oss har gjort eller gör detta i perioder. Varför tror vi oss ha rätten att säga så här om oss själva? Du har inte rätten att trycka ned någon annan, men du har heller inte rätten att trycka ned dig själv. Du har exakt lika stor rätt att må bra som resten av världen har, men ändå står du där och trycker ned dig själv i skorna och mobbar dig själv. Sluta med det!

Jag vet hur det är, jag gör det själv ibland men det måste bli ett stopp på mobbningen från oss själva. Varför skulle just dina lår vara för stora? Varför skulle just du vara äcklig och ful? Varför skulle just du vara mindre värd än andra? - Det finns ingen anledning! Från och med idag så slutar du upp med att trycka ned dig själv. Du är perfekt som du är och INGEN, vare sig du eller någon annan ska få ta det ifrån med dig! 

Iväg och anteckna alla bra saker om dig själv, NU!

#1 - Linn Strömberg

Sååå bra inlägg!! <3 Som vanligt

Svar: Tack snälla :) <3
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Så bra skrivet och jättebra inlägg! Kram

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#3 - Amanda

Dina inlägg är så inspirerande och bra. Vill verkligen försöka ta till mig av det du skriver även om det är svårt på ett sätt :/

Svar: Åh tack! :) Jo jag vet att det är väldigt svårt...
Evah Åberg

#4 - Amanda CL

bra inlägg!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#5 - Julia

Så snyggt!
sv: Åh tack gullet! kram

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - Elsa

Vilket bra inlägg!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#7 - Linda HolEriks

Varje dag tänker jag nog så om mig själv fast med lite andra ord bara. Försöker verkligen göra något åt det men det tar tid!

Svar: Bra att du försöker i alla fall :)
Evah Åberg

#8 - JoJo

bra inlägg!! jag är absolut min värsta fiende. men försöker se det jag gillar hos mig själv. som mina ben t ex. dom har jag faktiskt alltid varit nöjd med <3

sv; haha ja, är helt sjukt vad fort dom går. men är skönt att det är helg snart igen ;)

Svar: Tack! Det är bra att du försöker :)
Evah Åberg

#9 - Jesse

Jag älskar dina må bra tips och att försöka skriv ner positiva saker om sig själv kan vara svårt men det hjälper en på vägen. Tack för att du finns! Du gör skillnad!

Svar: Vad fin du är, tack <3
Evah Åberg

#10 - Tilda Barkselius

Jättebra inlägg och det är så sant det du skriver. Jag måste absolut bli bättre på att älska mig själv!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#11 - sarah

fina leggisn

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#12 - Sanna

Du skriver så bra inlägg om just såna saker man går runt och tänker på! Ha en toppen helg nu!!

Svar: Åh tack :) Detsamma! <3
Evah Åberg