Pajdeg
150 gram margarin
4,5 dl mjöl
4 msk vatten
Köttfärs
500 gram blandfärs
1 påse Santa Maria Tacokrydda
Fyllning
5 dl creme fraiche
5 dl riven ost
2 st vitlöksklyftor
1 st röd paprika
1 st grön paprika
4 st tomater
1 burk majs
peppar
salt
Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 200 grader.
2. Förbered pajdeg. Smula margarinet tillsammans med mjölet, tillsätt vatten och knåda ihop till en jämn deg. Tryck ut degen i en ugnssäker form, gärna upp över kanterna eftersom degen krymper lite i ugnen. Sätt formen i kylen.
3. Hacka tomater, paprika i små bitar. Pressa vitlöken. Blanda ihop med creme fraichen, osten och majsen. Tillsätt salt och peppar.
4. Ta ut pajdegen från kylen och "picka" den med en gaffel. Sätt in formen i ugnen ca 10 minuter.
5. Stek färsen och tillsätt tacokrydda.
6. Ta ut pajdegen, häll i färsen i formen och toppa sedan med fyllningen. Sätt i i ugnen ca 40 minuter.