Fokusera på vad du har
Jag vet att det kan vara så lätt att gå in på någons blogg och tänka: "Fan, varför har inte jag det så där?! Jag vill också ha det så och ha mycket pengar!" och liknande tankar. Man lägger märke till vad alla andra har och glömmer bort sig själv och sitt eget liv. Man börjar blunda för det man själv har. 

Sluta med det och lägg märke till vad du själv har istället! Åsa kanske har den där bilen du vill ha, men jag slår vad om att har något som Åsa vill ha också. Det är så lätt att man blir så inne i vad man inte har så att man glömmer vad man har och då är risken att det man har faktiskt kommer att försvinna. 

Stirra dig inte blind på vad andra har. Använd istället det som motivation för att lyckas du också för du kan också skaffa den där bilen som Åsa har om du försöker men då måste du också se och uppskatta vad du redan har. Ta vara på dina relationer, ta vara på dig själv, ditt jobb/din utbildning och ditt liv för en dag kan det vara för sent.

Är du inte riktigt säker på vad du har att vara glad för? Sätt dig då och skriv en lista på saker du är glad för i ditt liv och fokusera på det positiva i ditt liv!

#1 - miche - livsstil och bloggdesign

Bra inlägg, värt att tänka på.

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Så bra skrivet och vad fin du är! Kram

Svar: Åh tack :)
Evah Åberg

#3 - Pälsbloggaren

Just nu fokuserar jag på det jag blir glad av. Förut var jag duktig på att vilja ha precis allt alla andra hade. Jätte bra inlägg!

Svar: Det är bra! ;) Tack!
Evah Åberg

#4 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Jättebra tips :D.

Svar: Åh tack :)
Evah Åberg

#5 - Jessica Högberg

Det kallas visst att prioritera olika... ;)

#6 - Tisa

Klockrent skrivet!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#7 - Jesse

Tänkvärt!

Svar: :)
Evah Åberg

#8 - S.J

Sant, men hur länge kan man leta efter den som älskar mina "sidor" då ? ;)

Svar: Så länge du känner att du vill leta. Vill du inte leta göt du inte det, vill du leta så gör du det.
Evah Åberg