Jag känner mig positiv
Klockan är nu 01.30 och jag vill inte sova.
Jag har ju gjort en del inlägg nu om allt annat så som hälsa och åsikter så nu vill jag bara skriva det som kommer från hjärtat. Jag såg förresten att jag har gjort 13 inlägg hittills på detta året så det känns bra att ha kommit igång igen efter jul och nyår. :)

Jag har faktiskt haft en väldigt bra start på det nya året. Har känt mig väldigt peppad på allt möjligt faktiskt och jag har så stora drömmar just nu. Det är så mycket jag har att se fram emot just nu. Det värsta är bara att jag blir så otålig och vill att det ska ske NU. Jag har ganska svårt att vänta när jag verkligen vill något haha och just nu är det så mycket jag vill göra och det känns faktiskt som jag är på väg att komma dit jag vill, med både det ena och det andra.

Just nu är det en sådan period där jag letar mycket inspiration. Både på inredning och på livet i allmänhet. Jag känner mig faktiskt väldigt positiv till livet just nu och även till mitt skrivande. Det har hänt så otroligt mycket bra saker under 2015 och det känns faktiskt som jag skulle kunna toppa det i år. Jag hoppas att denna bra perioden håller i sig ett tag så att jag riktigt kan njuta av det positiva och alla drömmar och tankar. :)

Hur har er start på 2016 varit? ♥

#1 - Anonym

Starten har varit kämpig men konstigt nog...bra! :) Jag har insett att mina tankar kan vara väldigt irrationella. Jag är alldeles för snabb på att döma ut människor och det vad de gör. Jag har alltid vetat att detär så när jag har svackor men nu insett att det är något som pågår ständigt. Skrämmande men samtidigt upplyftande att se det själv och förstå lite mer. Du har en superbra blogg. Jag somnade tidigt igår kväll så nu är jag utsövd!:) jag försöker hålla igång under dagarna. På måndag börjar min arb träning igen efter min julledighet!!:) älskar mitt jobb- älskar och har saknat alla barnen. Nu ska jag fundera på något jag kan göra åt dem. Alla ska få ett varsitt fint kort. Men sedan vill jag även ge en liten billlllig presentpåse med ungefär: 2 guldballonger var. Såpbubblor. Något mini pussel. Pixi bok. Osv... mina småa många hjärtan. Som får mig att kämpa ytterligare. Återigen-tack för ditt skrivande. Tack för ditt stöttande. Tack för din varma änglahand. My polequeen. Jag tycker att vi läsare kan kallas firepolefairys

Svar: Skönt att du har kommit till insikt om saker och att det har börjat bra. :) Skönt att du är utsövd! Själv sov jag inte alls mycket inatt och är därför jättetrött idag... Tack för dina fina ord, vad glad jag blir! :)
Evah Åberg

#2 - Sara

Underbart att ha den känslan. :) Känner med att detta året kommer bli ett bra år. :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#3 - Josefin

Början på året har varit både upp och ner, men är nog mest ner :(

Svar: Vad tråkigt att höra :( Kämpa på!
Evah Åberg

#4 - Malin

Härligt att du fått en bra start på det nya året! :)
Jag har haft och har en bra början på året. :)

Svar: Härligt :)
Evah Åberg

#5 - Tisa

Härligt att 2016 har startas så bra för dig!:) Åh jag är verkligen lika i det där när jag verkligen vill göra något så ska det ske på en gång! Det kan både vara en fördel och en nackdel. Hursomhelst är det bra att leva i nuet just då och nu när känslan finns (och annars också såklart) och njuta av att det känns så bra! :)

Svar: Precis :)
Evah Åberg