Må bra tips
Lär dig att ha tålamod. - Allting händer inte på en gång och ibland står det still på saker och ting. Man har ibland perioder där man känner att man inte utvecklas eller där det inte händer något speciellt, men det kommer alltid komma bättre perioder. Sitter du i en bilkö och det inte rör på sig, istället för att stressa upp dig så försök att ha tålamod och njut av stunden där det inte händer så mycket, då blir tiden i bilkön lite lättare att hantera.

Lägg åt sidan det du inte kan förändra. - Vissa saker kan man inte förändra direkt på sekunden så försök att släppa det ett tag och ta itu med det när det är dags. Oroar du dig för att du skrivit fel på ett prov eller en tenta när du ska sova? Tänk då så här: "Det är möjligt att jag skrev fel, men det är inget jag kan förändra nu. Skulle jag få IG så får jag göra om det, men det kan ju faktiskt ha gått bra också. Nu ska du sova, så du får oroa dig en annan gång."

Måenden går upp och ned. - Detta skrev faktiskt en tjej i mitt kommentarsfält igår och det stämmer så bra. Måenden går upp och ned, vissa perioder är det jobbigt och saker och ting känns som skit. Ibland tvivlar man på sitt liv, sig själv, sina relationer i livet men det behöver inte innebära att det är fel, bara att man har en dålig period och ens egna rädslor och osäkerhet tar över. Det är okej att ha dåliga perioder, men försök att komma upp ur dem!

 
#1 - snie.blogg.se

Precis vad jag tänkt oxå, det är okej att ha dåliga dagar oxå!

Svar: Precis!
Evah Åberg

#2 - Maria-Alexandra

Bra tips! Det där med att sluta älta det man ändå inte kan förändra är verkligen något jag skulle behöva trycka in i mitt huvud... men inte alltid så lätt

Svar: Ja det är jättesvårt!
Evah Åberg

#3 - Elle

Jätte bra tips! Verkligen sånt man måste komma ihåg men som är så enkelt att glömma när man väl känner sig sådär nere

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#4 - Jensvollen

SNYGGING <3

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#5 - Jessica Högberg

Gjort är gjort och vi kan bara ta lärdom till nästa gång om det inte blev som vi önskat. Hoppas nya året startat bra!

Svar: Precis! :) Jodå det har varit bra, hoppas detsamma för dig! :)
Evah Åberg

#6 - shazi

såå fin du är

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#7 - linah

åhh, jättebra tips! <3

Svar: Tack! :) <3
Evah Åberg

#8 - Skogsraah ☾

Jättebra tips - som alltid <3

Svar: Tack <3
Evah Åberg

#9 - Polly Svensson

Så sant. Bra skrivet. Kram

Svar: Tack <3
Evah Åberg

#10 - Linn Strömberg

Punkt två är jag så dålig på! verkligen något jag måste försöka lära mig.

Svar: Samma här!
Evah Åberg

#11 - Janie

Ja människor som inte har tålamod och inte kan hantera det är verkligen något jag blir galen på, haha. Inte speciellt attraktivt /;

Svar: Det är svårt när man inte ha tålamod både för en själv och ens omgivning.
Evah Åberg

#12 - N A T H A L I E

Jättebra tips, grymt inlägg tjejen! :) kram

Svar: Åh tack! :) Kram
Evah Åberg

#13 - Sara

Bra tips :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#14 - coffeeandcupcake.blogg.se

Jättefin bild på dig ^^

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#15 - Yasmin

Riktigt bra tips! :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#16 - Blondina

Gud vilka bra tips!
Når jag mår dåligt så låter jag mig sj gråta, deppar lite och sörjer det som hänt och låter mig då må dåligt men jag skjuter undan sånt som får mig å må skit som jag inte kan göra nå åt, förändra..bara lära mig att acceptera att det inte finns mycket att göra åt saken. Och då repar jag mig ganska snabbt. Förr sköt jag undan allt, då menar jag ALLT och trodde jag skulle må bättre genom att total ignonera men de gjorde att allt raserade totalt o ja grät för ta mig fan allt :/ Och sjönk..sommaren 2014 fick jag en knäpp planerade att försvinna, hade köpt några sömntabletter o massa rödvin..för kände mig totalt misslyckad men många vänner lyckades få mig att skita i de spec en som fanns där o skrev va jag gjort för honom. och då hällde ja ut rödvinet och kastade alla tabletter å DÄR vände de, å mitt tänke :) o dina ord nu inlägget kan få folk att ändra sitt tänke också :) du e grym bruden :)


sv; Oja :) Hur mår du bruden? Var ett tag sedan :) Haft en bra jul?

Svar: Tack! :) Bra gjort! Det är alltid bra att släppa ut sina känslor och inte stänga in dem. :) Det är bra med mig. Julen har varit bra. Hur är det själv? :)
Evah Åberg

#17 - bokforingskonsult stockholm

snygg outfitt! :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#18 - Pälsbloggaren

På mitt arbete har jag jätte bra tålamod då det är något jätte viktigt som undersköterska känner jag själv. Men i privatlivet har jag inget tålamod alls, kan gälla vad som helst i vardagen. Konstigt det där!

Svar: Känner igen det där!
Evah Åberg

#19 - Malin

Sv: Tack! :)

Så sant, bra skrivet!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg