Tips på en bra artikel om feminism

Jag vill tipsa er om en debattartikel jag läste och jag tycker ärligt talat att detta är bland det bästa jag har läst! Så otroligt bra formulerat och mitt i prick. Direktlänk till artikeln.

Och för att förtydliga då, så självklart kan män bli våldtagna och det sker och givetvis är det lika hemskt oavsett vilket kön man än har. Det är inte mer synd om kvinnor som blir utsatta än män som blir utsatta. Självklart finns det kvinnor som är svin, som kränker, som trakasserar, som våldtar och misshandlar. Självklart kan män också vara utsatta, men att förneka att kvinnor utsätts i högre grad av män än vad män gör av kvinnor är att leva i förnekelse. INGEN ska behöva utsättas för hat eller våldtäkter, men kvinnor har alltid varit väldigt utsatta när det gäller just detta, av just män. 

Det gäller så klart inte alla män, det tror jag du förstår. Poängen är att i stort sett varje kvinna har blivit utsatt av en man på ett eller annat sätt.
#1 - johanna

Jätte bra artikel!

Svar: Eller hur :)
Evah Åberg

#2 - ISABELLA

Bra tips!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#3 - Jenny Karlsson

sv: Tack så jätte mycket =)

Åh vad jag gillar dina inlägg, dom är så bra! Så bra skrivet att du gör det tydligt att faktiskt män utsätt för övergrepp och våld också! :)

Svar: Åh tack vad roligt att höra :)
Evah Åberg