Avklarade mål och nya mål
Ibland är det bra att rannsaka sig själv och gå igenom vad man egentligen har för drömmar och mål i livet egentligen, men det är också bra att se vilka drömmar och mål man har klarat av hitills. Nu har ju snart 7 månader av år 2016 gått, så jag tänkte faktiskt bocka av lite drömmar och mål som jag har uppfyllt detta året och skriva lite nya drömmar och mål jag har som jag vill uppfylla i framtiden och vem vet, det kanske går snabbare än vad man egentligen tror.

Drömmar/mål jag har uppfyllt:

Jag skaffade min egna lägenhet i mars. - Och jag är väldigt nöjd med hur snabbt jag fick i ordning den med möbler. Jag visste exakt hur jag ville att min lägenhet skulle se ut så det var inga problem att inreda den. Det är skönt att ha något eget.

Jag har blivit ambassadör för Supermanprojektet och får ta del av något viktigt. - Jag hade aldrig hört talas om supermanprojektet innan de kontaktade mig, men när jag såg vad de stod för så kände jag direkt att jag vill vara en del av deras team. Det är så kul att få vara en del av något som faktiskt gör skillnad.

Jag har fått bloggkontrakt. - Även om detta kanske inte är världens grej så är det stort för mig eftersom min bloggportal ser att jag har potential att bli något. De hjälper mig att göra reklam för mina inlägg och detta betyder väldigt mycket för mig. Nu är det nya och större mål som gäller.

Jag har börjat hittat grunden till varför jag mår som jag gör. - Detta insåg jag faktiskt bara för någon vecka sen och jag har insett otroligt mycket om mig själv under sommaren, vilket är otroligt skönt. Nu är jag på väg framåt!

Drömmar/mål jag vill uppfylla:

Hitta en bra och stabil pojkvän och skaffa familj framöver. - Jag vill gärna leva det där familjelivet med villa, volvo, vovve typ i framtiden och att dela mitt liv med någon skulle vara fantastiskt. Jag vet att jag har väldigt mycket kärlek att ge så jag mår som bäst när jag har någon jag kan ge den till.

♥ Att bli ångestfri. - Eller i stort sett i alla fall. Detta är verkligen prio ett på min lista, att må bra igen och bli den där lättsamma, starka och glada Evah igen, men ändå en ännu bättre person än innan.

Att komma ännu längre med mitt skrivande. - En av mina största drömmar är att kunna leva på mitt skrivande. Jag vill också föreläsa och veta att jag verkligen gör skillnad. Jag vill hjälpa människor och nå ut till fler än vad jag gör idag. Jag vill informera om dessa ämnen jag brinner för. Jag vill vara en inspiration för andra människor och att vi ska vara ett team.

Vilka drömmar/mål har du klarat av i år och vilka drömmar/mål har du kvar i framtiden? :)

#1 - Lilith - Livet efter Borderline

De två största målen var dels att bli sambo, vilket vi också blir i oktober. Och att hitta en praktik, och den har lett till att jag i höst även blir anställd.

Svar: Vad kul, grattis :)
Evah Åberg

#2 - Jessica

Så fin du är och härligt när man når sina mål :)

Det var supergott!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#3 - LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Mitt mål är att kunna hantera min ångest, ett annat mål är att åka utomlands minst två gånger till. Ett mål jag har klarat är att jag hamnade på min favorit praktikplats igen!

Svar: Vilka bra mål och vad kul att du hamnade på din praktikplats igen! :)
Evah Åberg