Läsarintervju #60 - Yohanna

Jag ber verkligen om ursäkt för hoppet som varit i dessa intervjuer och att denna blir publicerad så sent. Jag har som sagt haft en svår period just nu där jag inte orkat bry mig så mycket om bloggen, så nu har jag några intervjuer kvar att publicera och vill ni fortsätta ha denna kategori så måste jag få fler som vill bli intervjuade. :)

 
Hej Yohanna! Berätta lite om dig själv.
Jag heter Yohanna, är 28 år och bor utanför Skövde med min familj. En bonusson, min sambo och min dotter. Jag har alldeles för många intressen och är för kvällstrött för att egentligen hinna med allt jag vill. Men jag är glad ändå. Mina största intressen just nu är träning, virkning och konstigt nog att scrolla igenom Wish men inte faktiskt köpa så mycket. Jag gillar Ben & Jerrys, älskar majskolvar men hatar majskorn. På senare år har jag börjat älska att resa så vi har vart på ett par resor med barnen. Jag gillar att läsa men har inte läst en bok på flera år. Är duktig på att rita men gör det inte så ofta. Jag saknar konstant min mamma som bor 100 mil bor och slutligen så vill jag ha en hund fast jag är allergisk.

Vad får man se i din blogg?
Mest livet i stor och i allmänhet. Hur vardagen är och grejer som jag DIY:ar. Mycket Fiona blir det och lite träning.

Hur kommer det sig att du började blogga?
Det var lääängesedan och jag ville testa för jag tycker det är kul att skriva. Sedan har jag utvecklat det på grund av att jag bor långt från en del av min familj - klart de ska kunna läsa om hur jag har det om dagarna! Sedan har jag fått massa följare så nu bloggar jag på mer eller mindre frekvent. Det är jätteroligt när jag får så mycket feedback och glada kommentarer, människor är grymma!

Vad är dina tre bästa egenskaper enligt dig?
Lätt för att skratta, envis som fan (på både gott och ont) och att jag försöker se det positiva med allt. 

När du öppnar internet, vilken sida öppnar du oftast först?
Facebook även om jag inte är särskilt aktiv. Sedan blir det blogg.se!

Har du några drömmar/mål just nu?
Många! Jag gillar att springa så jag skulle vilja vara med på i alla fall en halvmara. Men New York maraton vore grymt! Dock som jag nämnde finns det många idéer och lite tid så vi får se. Skulle också vilja ha långt hår, vara riktigt vältränad och sedan vill jag göra ett riktigt grymt loppisfynd.

Känner du dig säker i dig själv?
Jag har up's and down's men oftast gör jag det! Om inte jag tycker om mig och tror på mina beslut vem ska annars göra det? Jag har lärt mig att ingen annan än jag kan bekräfta mig så mycket det krävs för att jag ska vara trygg med mig själv. Och det är bra, då har jag alla verktyg jag behöver för att må bra i mig själv!

Hur har livet ändrat sig sen du fick barn?
Vissa saker har blivit självklara, en del har blivit onödiga, en del har blivit lyxgrejer (som att ha Netflixmaraton en hel dag) men glädjen över en person har aldrig vart större. Det är magiskt att se ett barn växa upp och få vara med om det! Så jag är mer tacksam också.

Tack för alla fina och bra svar! :) Ni hittar hennes blogg här.#1 - Inez

Vad kul med intervjuer! :)

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#2 - N

Vilka balla tatueringar hon har!

Svar: Verkligen :)
Evah Åberg