Hejsan ångesten!
Det var ett tag sen som jag bara satte mig och skrev rakt från hjärtat till er och pratade om min ångest, så det tänkte jag göra lite nu. Jag har mått otroligt mycket bättre de två senaste månaderna, ärligt talat så har jag knappt haft ångest alls. Det känns nästan lite konstigt att inte ha ångest längre... Jag känner mig allmänt gladare, starkare och mer positiv. Jag känner mig för första gången stabil på väldigt länge, jag har faktiskt inte känt så här på flera år. Men det innebär ju inte att jag aldrig har dåliga dagar, för självklart har jag det, där det ibland finns lite ångest och där saker bara känns fel, men det är inte alls på samma sätt som innan.

Igår och idag har det dock varit lite sämre dagar. Jag har oroat mig för saker, jag har känt mig nere och trött. Det har till och med pipit extremt mycket i mina öron på grund av oro och trötthet. Dessa två dagar har jag funderat mycket gällande relationer och så vidare. Jag har funderat på vad som är rätt och fel, vad man ska kolla efter och hur man ser om någon är äkta. Jag har haft mycket funderingar på hur man lär känna någon. Sen mår min hund dåligt igen och det tar enormt mycket på krafterna såklart.

Så dessa två dagarna har inte varit så bra, för mycket tankar och jag har känt mig väldigt uttråkad på saker och ting. Oavsett om jag nu har några sämre dagar så är jag ändå så himla stolt över mig själv. Jag har tagit mig så mycket högre upp nu och jag är så värd att må bra. Dessa dagar som kommer titt som tätt, där saker känns fel tillhör ju livet och det kan vi ju inte ändra på, därför är jag glad över att jag nu har mer positiva dagar än negativa.

Hur mår du idag?

 
Kommer ni ihåg min utmaning jag la upp i lördags om att publicera osminkade bilder? :) Här får ni en till! Om ni har missat det inlägget kan ni läsa det här och delta ni också! Direktlänk till inlägget.
#1 - Bambi

Jag tycker om när du skriver om ångesten. Tankarna, uppgångar och motgångar. Jag fick höra av läkaren att det var viktigt att tänka på att det kunde komma perioder då jag mådde hur bra som helst - men det behövde inte betyda att jag var frisk. Rätt skönt att liksom få så mycket information från honom. Det var lättare att bemöta ångesten då.

Idag har det varit stressigt - men jag har känt mig bra ändå. Inte hunnit tänka på annnat än den kommande flytten.

Svar: Bra att få sån information! Kram
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Jag brukar också ha sådana jobbiga dagar och det är verkligen jobbigt. Härligt att du delar med dig! Kram på dig

Svar: Usch :/ Kram kram!
Evah Åberg

#3 - snie.blogg.se

Det är väl skönt att kunna känna så, att du har fler positiva dagar än negativa. Ett tag hade jag tvärtom, så jobbigt.

Svar: Det är otroligt jobbigt att känna så :(
Evah Åberg

#4 - Linnea

Vet inte hur du fungerar. Dock när jag mår piss piss piss så gillar jag att folk pratar om vardagssaker. Jag påminns om att livet inte är så dramatiskt som jag tror ( nu menar jag på ett negativt sätt- alltså "ont-dramatiskt") nu ska jag prova på samma metod som fungerar på mig på dig...... Hallå hallå! Ska in på soc, föra lite viktiga papper. Sen ska jag skicka ett brev till CSN om att jag inte kan betala studielånen på min förskollärarutbildning just nu. Solen lyser, igår med men då var det lite blåsigt. Hoppas på vindstilla idag. (Bor på gott o ont brevid havet)

Svar: Tack för att du försöker! :)
Evah Åberg

#5 - polly

Bra inlägg tjejen. Man kan inte alltid vara på topp även om man mår bättre. Kram

Svar: Tack! Kram
Evah Åberg

#6 - Sara

Jobbigt :(

Svar: Ja :(
Evah Åberg