Läsartips - relationer #2
 
Idag är det Jennifer som vill dela med sig av sin historia. Hon delar med sig av sin historia om hur hon träffade sin man, väldigt kul att läsa tycker jag. :)

"Jag träffa min rätte via en dejtingsajt, han och jag prata i över ett halvår som kompisar mest. Ju mer tiden gick och ju mer vi lärde känna varann så bjöd han ut mig på middag och bio det var på Valborg 2014, sen efter det så börja vi umgås varje dag, och den 3 Maj 2014 så bestämde vi att vi var ihop, sen vart jag med barn ganska snabbt där efter och vi behöll bebisen, en liten tjej vart det. Men under graviditeten så hann vi förlova oss den 3/6-14, och vi gifte oss när jag var i vecka 28+2 den 28/11-14 och sen den 26/2-15 så föddes våran lilla prinsessa. Så idag så är vi fortfarande lika förälskade i varann som vi var när vi var ute på våran första dejt, snart så firar vi även 2 år som ett par."Vill du också skriva dina tankar/tips om relationer och få en länk? Kommentera då inlägget jag länkar här nedanför så får du också synas med dina tips. :) Direktlänk till inlägget.
#1 - Sara Ekman

Kul :)

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#2 - Linn Strömberg

Åh vad fint!

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#3 - Tuva Björnwall

åh vilken fin historia!! :)

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - Linda

roligt att läsa:D

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#5 - Boel

Vilken mysig historia :D

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#6 - Mina

Åh, vad gulligt :D

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#7 - Elena

Vilken rolig idé! :)

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#8 - Pauline Hurtig

vad fint!

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#9 - evelinaeleonora.blogg.se

Jag skulle kunna dela med mig av något om du vill ha något mer till bloggen. :)

Svar: Det får du absolut göra, det står i inlägget hur du ska göra :)
Evah Åberg

#10 - Åsa

Åhhh jag träffade oxå min rätte online. Jag var fördomsfull först eftersom han var betydligt äldre än mig. Vi pratade lääänge innan jag gick med på att träffas. Och jag har inte ångrat mig en sekund. Jag är fortfarande precis lika nykär nu som för två år sedan, och han är verkligen mannen i mitt liv! Ibland måste man helt enkelt se bortom sina fördomar!!! /Åsa

Svar: Åh vad kul! :D
Evah Åberg