Läsartips - relationer
 
Som jag berättade igår tänkte jag komma med en ny idé till bloggen och istället för att ni nu ska dela med er av era bästa må bra tips, så tänkte jag att ni ska få dela med er av era bästa relationstips.

Jag har ju en del läsare som har partners, som har sambo, barn osv och därför tänkte jag att ni ska få ge lite tips på hur man träffar någon, hur man får en relation att hålla, hur man får det att gå ihop med barn, samliv osv så tipsa om det ni känner för så kommer ni såklart få en länk till er blogg om ni vill det. Ni får även vara anonyma om ni känner för det. :)

Allt ni behöver göra är att kommentera detta inlägg så kommer jag publicera varje kommentar i ett eget inlägg. Jag hoppas ni tycker denna idén var bra och att ni kommer med massor av tips! :) ♥
#1 - Polly Svensson

Va roligt. Kul med ny ide. Kram

Svar: Tack :) Kram!
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Det låter som en jättebra ide och jag återkommer! Kram

Svar: Tack :) kram!
Evah Åberg

#3 - Malin

sv: Ja, festival är alltid kul! :)

Kul idé! :)

Det viktigaste är att man inte tar varandra för givet,visa varandra uppskattning och glöm inte bort att berätta hur mycket personen betyder för dej, varför personen får dej att må bra och säg vad du uppskattar hos personen - För vem blir inte glad av att höra det. :)

Alltid finnas där för varandra och vara en bra lyssnare - Bra kommunikation är A och 0 i en relation.

Svar: Jättebra tips! :) Kram!
Evah Åberg

#4 - Anonym

Grattis till Superman projektet! 💪👌 väldigt bra att vi ska få relationstips. Hoppas det blir en rik variation av folk som ger tips!

Svar: Tack snälla :) Kram!
Evah Åberg

#5 - Jennifer Rickman

Jag träffa min rätte via en dejtingsajt, han och jag prata i över ett halvår som kompisar mest. Ju mer tiden gick och ju mer vi lärde känna varann så bjöd han ut mig på middag och bio det var på Valborg 2014, sen efter det så börja vi umgås varje dag, och den 3 Maj 2014 så bestämde vi att vi var ihop, sen vart jag med barn ganska snabbt där efter och vi behöll bebisen, en liten tjej vart det. Men under graviditeten så hann vi förlova oss den 3/6-14, och vi gifte oss när jag var i vecka 28+2 den 28/11-14 och sen den 26/2-15 så föddes våran lilla prinsessa. Så idag så är vi fortfarande lika förälskade i varann som vi var när vi var ute på våran första dejt, snart så firar vi även 2 år som ett par. 😊

Svar: Vad kul att höra, grattis! :)
Evah Åberg

#6 - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Bra idé! :) Har tyvärr inga bra tips själv men ska bli kul att läsa andras!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#7 - Josefin Hallgren

*Var ärlig
*Prata! Om det är något man undrar/funderar över så är det lika bra att ta upp det direkt!
*Egentid, man behöver sakna varandra. Det är superviktigt :)

Svar: Bra tips :)
Evah Åberg

#8 - Åsa

Ta på varandra. Och då menar jag inte bara sex.
all fysisk närhet är viktigt. Som till exempel att kramas.

Svar: Bra tips :)
Evah Åberg

#9 - Anna Hansen

Våga ha egentid tillsammans. Ibland spelar Tobias och jag läser eller gör något annat.

Våga vara ifrån varandra på fester och olika evenemang. Här om vecka vart jag och Tobias bortbjudna och vi anser att det är viktigt att vi inte måste sitta bredvid varandra eller klänga på varandra utan kan socialisera ändå.

Svar: Bra tips :)
Evah Åberg

#10 - isabell

Mina bästa tips är nog att lyssna på varandra och att kunna prata om allt! Även att göra lite roligare saker ibland, så det inte vara blir en grå vardag liksom. Uppskatta varandra!

Man måste kunna prata och lyssna, från båda håll. Sedan tror jag att det är viktigt att "få upp gnistan" lite då och då, annars blir man lätt som ett gammalt gift par!

<3

Svar: Bra tips! :)
Evah Åberg

#11 - Ida

Mina bästa tips är att hitta någon du kan vara dig själv med och någon som gillar dig för den du är och inte bryr sig om dina ovanor. Hitta någon du vill bli gammal med och dela livets med och motgångar med!

Svar: Bra tips :)
Evah Åberg