Hur de senaste dagarna varit
Jag har faktiskt haft väldigt mycket för mig de senaste dagarna så jag tänkte berätta lite om helgen! :)
I lördags åkte jag, mamma, pappa och två av mina systrar Carola och Sofie iväg till Norby köpcentrum i Strömstad. Det var fruktansvärt dåligt väder faktiskt, regnade, var kallt men dagen var bra ändå. På vägen hem tog vi även en tur till Torp i Uddevalla. I bilen på vägen hem lyssnade vi på Frölunda-låtar och även dansband, så Sofie (min funktionshindrade syster) njöt och diggade med som tusan till musiken. :)

 
I söndags åkte vi till Karlstad och kollade in nya H&M, samt fikade lite på stan. Det är så skönt att komma ut och få göra något annat ibland! Igår (måndag) kom min syster Anna till mig och vi lagade lite mat, spelade in lite videos till våra youtubekanaler och fikade lite. Var en jätterolig och produktiv dag, så det känns skönt när man lyckas prestera lite. :) Jag vill verkligen komma igång med youtube igen så ska försöka göra mycket videos nu framöver! Det har i alla fall varit flera väldigt bra dagar. Hur var er helg? :)

#1 - jessy

Gud va mycket gott! :D

Svar: Ja :D
Evah Åberg

#2 - Linnea

Härligt att du trivs o gör saker som gör dig gott! Jag har vilat, orkade inte ens gå o titta på majbrasa. En kompis sov över från fredag till lördag. Har varit o hjälpt en familj med fyra barn där den yngste är fyra månader då pappan gått bort i en hjärtinfarkt. Den ett steg före är två snart tre... I två veckor har jag hjälpt nu skulle nån annan hjälpa. En jag inte känt men visste om situationen släkting 3 männing (har stor släkt) jag har stortrivts... Men trött var jag när jag kom hem... Återvänder nog dit så småningom.

Svar: Kul att du hade en kompis där i alla fall :)
Evah Åberg

#3 - Netti Starby

Vilken mysig helg :-D Kram

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - jessy

Hoppas du haft en bra dag :D

Svar: Detsamma :)
Evah Åberg

#5 - Amanda CL

låter som en härlig helg :)
Här var det strålande sol i helgen (och är det fortfarande) :)

Svar: Det var det :)
Evah Åberg

#6 - Sofia

Låter som en mysig helg, och vad kul att du ska försöka komma igång med youtube igen. Jag har kollat många av dina klipp och jag älskar verkligen dem! :)

Svar: Åh vad roligt att höra :)
Evah Åberg

#7 - Vicktoria

Vilken mysig helg ni verkar ha haft :)

Svar: Det var det :)
Evah Åberg

#8 - tippellertopp.blogg.se

Låter trevligt. Kram

Svar: Det var det :)
Evah Åberg

#9 - Malin

Vilken mysig helg! :)

Svar: Det var det :)
Evah Åberg