Det är tufft, men nyttigt
Jag har lärt känna mig själv så otroligt mycket sen i somras och jag märker stor utveckling på mig själv. Jag börjar som sagt hitta grunden till mina problem och jag kämpar dagligen för att fortsätta utvecklas och bli en bättre version av mig själv. Det är jätteskönt att lära känna sig själv på riktigt och få reda på varför jag mått som jag mått, men det är också otroligt jobbigt. Det väcker så många jobbiga minnen till liv och att inse alla sina brister är verkligen tufft.

Jag är otroligt stolt över mig själv för att jag kommit så här långt. Jag vet att det är jag själv som gjort arbetet. Jag har fått stöd på vägen, men det är jag själv som rannsakat mig själv. Men just nu är jag inne i en period där det känns otroligt jobbigt att göra detta jobbet. Det är tufft att erkänna för sig själv och att även hitta lösningar på problemen.

Jag vet att jag är stark och jag vet att jag klarar detta, men just nu känns det bara extra jobbigt att jobba med detta. Men jag vet också att arbetet lönar sig och att jag snart kommer må bra på riktigt och när jag gör det och denna resan är klar, då jäklar ska jag fira för det är jag värd!

#1 - Netti Starby

Vad härligt att du har börjat lära känna dig själv mer så att du vet vad du ska jobba med. Så fin du är! Kramis

Svar: Tack <3
Evah Åberg

#2 - Amanda CL

ibland brukar jag glömma bort att arbetet jag gör med mig själv lönar sig, men det gör ju verkligen det!

kram

Svar: Ja verkligen!
Evah Åberg

#3 - Bambi

Jag tycker verkligen att du ska vara stolt över dig själv. Du är grym tjejen!

Svar: Tack snälla <3
Evah Åberg

#4 - Peter

Kämpa vidare! Det finns inget jobbigare än att rannsaka sig själv & få insikt i en massa saker. Du är oerhört stark och klarar att gå framåt även om det kan vara en rejäl uppförsbacke. Jag VET att du är stark och klarar det! Fortsätt kämpa vidare! :)

Svar: Tack för dina fina och stöttande ord! :) Det är verkligen tufft, men så oerhört nyttigt!
Evah Åberg