En löftesring till mig själv
 
För ett tag sen köpte jag en ring till mig själv och det är inte bara en vanlig ring för mig.
Det är nämligen en löftesring. Människor förlovar sig med andra. Människor lovar varandra trohet, att älska varandra i nöd och lust och att alltid finnas där för varandra, men löftet till sig själv då? Att alltid älska sig själv? Att alltid finnas där för sig själv och stötta sig själv, att vara trogen, ärlig och snäll mot sig själv?

Det är vad min löftesring står för för mig. Ett löfte till mig själv, att jag ska kämpa. Att jag ska tro på mig själv.
Att jag älska mig själv som jag är. Att jag ska lämna dåliga relationer om jag hamnar i några sådana. Att jag ska finnas där för mig själv. Så nu är jag förlovad med mig själv (fast har ringen på höger finger) för att jag härmed lovar mig själv att aldrig sluta kämpa och att alltid älska mig själv!
#1 - Ann

Men åh vilken fin idé!

Svar: Tack snälla! :)
Evah Åberg

#2 - MADDISENJ.SE

Vilken bra grej!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#3 - linda

Fint med en löftesring!

TÄVLING: Idag dyker det upp en tävling på min blogg, delta gärna :-)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#4 - linah

åh va fint! <3 <3

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#5 - Amanda

Vilken fin gest gentemot dig själv! Ibland så är man så upptagen med att sukta efter andras uppmärksamhet & bekräftelse, att man glömmer bort att det faktiskt är något man kan ge till sig själv. I slutändan så är ju ändå Du den viktigaste personen i ditt liv, så varför inte ge sig själv lite extra kärlek? :)

Svar: Tack så mycket! :) Ja exakt! Vänner, partners osv kommer och går men relationen till en själv består och nu ska jag bli min egen bästa vän och sluta racka ned så på mig själv.
Evah Åberg

#6 - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Så himla bra löfte 💕

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#7 - Sandra SG

Älskar detta!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#8 - annelie

va fint det är du värd <3

Svar: Tack fina du :)
Evah Åberg

#9 - JoJo

vilken fin ring och vilket bra beslut av dig! :D

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#10 - Kim

Rent spontant tror jag du skulle få det du vill ha om du satte fokus på vänner i stället. Att backa dem utan att ha tanken på att få tillbaka det. Kravlöst. Jag ser en röd tråd i att du ofta tar upp vad folk borde öra för dig, på vilket sätt de ska vara. Men känner man de kraven, ger man det inte. Och även om det är en grym vinkel att älska sig själv i evighet, tror jag inte du vill vara så ensam på allvar. Tror du är inne på fel väg helt enkelt

Svar: Fast nu handlar det ju inte om att vara ensam utan att faktiskt behandla mig själv bra först och främst. Att jag ska sluta trycka ned mig själv och istället inse vilken bra person jag är. Jag har dock fått massor av nya vänner sista tiden sen jag började i gruppterapin och blivit medlem i goa gubbar så att börja älska mig själv mer har börjat leda mig på rätt väg, där jag börjat träffa nya människor jag känner att jag hör ihop med så jo detta är rätt väg för mig :)
Evah Åberg

#11 - Kim

Mja... Toppen att du har rätt prioriteringar och träffat nya vänner :) Däremot kan man se en röd tråd i det du skriver sen lång tid tillbaka (arbetsskada jag har, att läsa fort men registrera allt) Och röda tråden är att du i perioder lägger ut de här vettiga prioriteringarna, som efter ett tag följs av att du känner dig sviken på omgivningen om inte ställer upp på det sätt du vill, och sen går allt runt om och om igen. Förstå mig rätt, tycker det är jättebra att tjejer har självrespekt och älskar sig själva, men det gör man inte på allvar om man andra stunden känner sig sviken. Min tanke är att du borde hitta ett mellanläge. Bara tankar från mitt håll :)

Svar: Ja jag utvecklas hela tiden och bara sen i somras har jag fått helt nya tankesätt som jag inte hade i början av året så det går framåt hela tiden. :) Sen kan jag fortfarande känna mig sviken vilket faktiskt är mänskligt när man blir sviken. Jag slutar dock inte arbeta med mina egna brister för jag är långt ifrån perfekt själv och har mycket kvar att jobba på men det blir bättre för varje dag, särskilt i samband med gruppterapin :)
Evah Åberg

#12 - Netti Starby

Vilken fin löftesring :-D Kramis

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#13 - Gabriella

Åh såå fin!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#14 - Tilda Barkselius

Vilken otroligt fin idé!!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#15 - Boel

Men gud vilken bra idé och tanke! Det där ska jag nog också införskaffa. Så sant att en lovar andra saker, men en lovar aldrig sig själv något direkt!?
Den viktigaste personen i sitt liv liksom!?
Det är sjukt!

Svar: Tack :) Men exakt! Man glömmer ofta bort sig själv...
Evah Åberg

#16 - Julia

Åh vad fint, otroligt bra idé!

Svar: Åh tack :)
Evah Åberg

#17 - madabouttea.se

Vilken fin ide! :D

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#18 - Lin

Så himla fint och viktigt!! Ofta glömmer man bort att fokusera på sig själv och när du hamnar i situationer när du trycker ner dig själv så kan du titta på ringen och påminna dig att det är du som är stjärnan i ditt liv. Kram! <3 <3

Svar: Tack så mycket :) Ja precis! Kram <3
Evah Åberg

#19 - Olivia

Fint!

Svar: Tack :)
Evah Åberg