Killar som raggar dåligt
"Jag heter Max, jag är butiksansvarig på Coop och jag söker en seriös tjej. Jag är blond och 183 cm lång. Gillar att laga mat, se fotboll, åka ut med båten och se film. Jag är omtänksam och snäll, samt att jag är välutrustad!"

Detta är en typ av meddelande jag kan få från killar ibland och vissa drar det hela ett steg längre och skickar bild eller skriver ut exakta måtten på sin banan och varje gång detta händer så undrar jag bara; Varför?

Vad är det som gör att vissa killar tror att det är så viktigt att prata om sin banan? Vad har jag för nytta av att veta hur din banan ser ut eller hur stor den är? Jag kan bara tala för mig själv, men jag tror faktiskt att merparten av mina systrar därute håller med mig i att det bara skrämmer iväg oss. Det är jättebra att du är stolt över din banan, men jag ser inte varför du måste skryta om det inför alla du pratar med, för ärligt talat, jag lär hellre känna dig och tar reda på hur din banan ser ut och känns om vi väl skulle komma dit än att få veta det i första meddelandet när du pratar om ditt jobb. Jag kan inte ta en kille som pratar eller visar sin banan seriöst, för jag ryggar bara tillbaka och vill fly.

Tänk om vi tjejer skulle bete oss på samma sätt som vissa killar gör.
"Hej! Jag heter Berit och jag är läkare. Jag är trygg i mig själv, glad och sprallig och jag har en riktigt fladdermus i brallan. Den är 98 cm djup och läpparna är rosa med exakt 3,2 cm mellanrum. Jag söker min drömprins, är det du?"

Jag undrar hur många napp den där Berit skulle få... Jag förstår verkligen inte varför vissa killar har sådant behov av att trycka upp sitt kön i ens ansikte både genom bild och ord. Har du verkligen inga andra kvalitéer än din banan? - I så fall är jag nog inte intresserad i alla fall för jag söker en man som faktiskt har något innanför pannbenet och vet hur man behandlar en kvinna, som inte har behov av att hävda sin banan i tid och otid, så tack men nejtack. Håll din banan för dig själv tills tiden är inne så ska du se att det förmodligen kommer bli lite roligare för oss alla. :)

#1 - Ann

HAHHAHA ditt exempel om Berit, jag döör!

Svar: Hahah :)
Evah Åberg

#2 - Bunny Therése

Helt sjukt...

Svar: Ja eller hur!
Evah Åberg

#3 - Mathias

förmodligen inga napp alls hahaha ...men ja det är en sak som jag ändå som grabb frågar mig .. ärligt talat jag tror mera på att man fångar en vacker söt tjej med att visa sitt rätta jag vågar gråta visa känslor är händig förstående pålitligt lite charmör i kanten och har huvudet och hjärtat med sig och har en bra personlighet och insida

Svar: Exakt!
Evah Åberg

#4 - Alice

Håller med, jag blir bara äcklad 😜

Svar: Haha eller hur :)
Evah Åberg

#5 - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Haha jag vet inte hur jag hade reagerat om någon hade skrivit så till mig, fallit för personen hade jag nig ärligt inte gjort.. 🙈

Svar; tusen tack fina du! 😘🌸

Svar: Hahah :)
Evah Åberg

#6 - Netti Starby

Haha jag tyckte också att ditt exempel med Berit var sjukt bra. Men jag förstår vad du menar och det är verkligen sjukt hur vissa killar kan bete sig. Kramis

Svar: Haha tack :)
Evah Åberg

#7 - annelie

hahahaha lika bra som vanligt :D

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#8 - Frida

Visst :)
Hahaha vilken rolig och bra text! Och jag håller helt med, ibland får man bilder skickade till sig på bananer... Det är ju inte direkt så att man skyndar sig med att svara... man blockerar nog hellre den personen

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#9 - Miss 22

Så himla klockrent inlägg! Det är inget fel om man nu är stolt över sin banan (haha) men det blir så himla oseriöst och väldigt sexinriktat. Väldigt fin inledning liksom och sen bah "Ps: har en superbanan". Älskar din humor!

Svar: Tack snälla :) <3
Evah Åberg

#10 - Tilda Barkselius

Så otroligt sant, fattar varför de gör så hahah

Svar: Hahah :)
Evah Åberg

#11 - Flisan

sv: ja eller hur :D

ugh sånna meddelanden kan jag också få :/

Svar: Nog många som får det...
Evah Åberg

#12 - radhuslivet.se

Haha tack för att du fick mig att skratta idag! 😂

Svar: Haha :)
Evah Åberg

#13 - Anonym

Haha tack för att du fick mig att skratta idag! 😂

Svar: Haha :)
Evah Åberg

#14 - Richard Handl

Mycket bra skrivet!

Hängde ett tag själv på en dejting-sajt, o förstår inte varför majoriteten av killarna har en profilbild på sin k*k. Jag hade en bild på mitt ansikte, o inget annat.

Tror de verkligen att tjejerna blir imponerade?

MVH
Richard

Svar: Tack så mycket! :) Ja det är en väldigt bra fråga...
Evah Åberg

#15 - madabouttea.se

Haha killar kan vara så patetiska ibland! Inte så att man inte känner igen den här sortens meddelande eller så, får nog själv ett par stycken i veckan!

Svar: Så konstigt att de aldrig lär sig...
Evah Åberg

#16 - Sara

Det där undrar jag med, alltså får flera 100 sådana bilder på min Instagram dagligen och blir så illa till mods :(

Svar: Så sjukt :/
Evah Åberg

#17 - Julia

haha älskar ditt exempel med berit men ja förstår verkligen inte hur såna killar tänker haha..

Svar: Inte jag heller :P
Evah Åberg

#18 - Nina

Håller helt med dig, vilket bra inlägg! Gillar ditt exempel med Berit haha.

Vill mycket hellre kunna diskutera vettiga saker med killar, kunna dela historier och kanske roliga bilder. Finns inget romantiskt med någon som vill prata om sin banan. Visar bara vilken kille det är och vad han väljer att lägga sitt fokus på, så it,s a no from me.

Svar: Tack så mycket :) Exakt!
Evah Åberg

#19 - Marianne

När blev killarna så här? Självupptagna och ytliga....de visar väl mest att sex är det viktigaste i deras värld....är det NÅGON kille som ens fått napp på det sättet?

Svar: Det undrar jag med, men även om 99 av 100 tjejer dissar så borde väl någon klocka ringa att det inte är ett uppskattat beteende?
Evah Åberg

#20 - albatross.webblogg.se

Haha klockrent skrivet! 👍 you go girl! ✌

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg