Veckans girlpower #4

Det var riktigt längesen jag la upp en girlpower nu så idag tänker jag hylla Tova Helgesson!
Detta är en tjej jag följt på youtube ett bra tag nu och hon är så grym. Hon har svårigheter som social fobi och depression, men hon ger inte upp. Hon kämpar på, hon utsätter sig för situationer hon finner jobbigt. Hon tog sig ju även i väg till guldtuben, vilket var grymt av henne!

Att må så pass dåligt och ändå kämpa på och försöka ta tag i sitt liv är otroligt starkt. Det krävs mycket för att göra det och enda sättet att börja må bra är ju att öva och utsätta sig för det man tycker är jobbigt, så hon är helt klart på rätt väg. Tova, du är en sann förebild och jag älskar dig!



Den här kategorin handlar inte om att trycka ned män eller att tjejer är bättre än killar. Det handlar bara om att jag vill sprida lite power till andra tjejer. I denna kategorin kan det handla om allt ifrån låtar, filmer och böcker som är girlpower, men också att hylla andra fantastiska tjejer som gör bra saker här i livet. Jag vill helt enkelt sprida lite power och pepp oss tjejer i mellan för att vi ska våga tro på oss själva, stå upp för oss själva och att världen ska förstå att tjejer, killar och allt där i mellan är exakt lika bra och värdefulla! :) ♥
#1 - Jessica Högberg

Härligt med lite girl power!

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#2 - sommarblom.blogg.se

Tova är grym!

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#3 - FrökenTV, bloggen om tv och film

älskar hennes YT-kanal :) hon verkar så härlig

Svar: Eller hur :D
Evah Åberg

#4 - Sara

Hon verkar verkligen vara en riktigt bra förebild <3 Kram

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#5 - carolines

Vilket bra inlägg!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - Amanda

Åh så härligt med ett girl power inlägg!! Ska kolla in henne! :)

Svar: Tack :D Ja gör det!
Evah Åberg