Jag är trött på sexualisering

Alltså vissa killar, jag blir så trött...Han slutade svara efter mitt sista svar. Hur kommer det sig att så många killar tror sig kunna sexualisera tjejer och deras intressen så mycket? Tror de seriöst att en tjej ska nappa på sådant här eller är det bara för att trolla de skriver sådana här saker, för varför skulle jag ta det som en komplimang att en i stort sett främmande kille ber mig ta med min "strippstång" och flytta in?

Jag vet inte om det funkar på andra tjejer, men det är jag väldigt tveksam till för mig skrämmer det bara iväg. Jag är så otroligt trött på att en tjej alltid blir sexualiserad för vad hon än gör. Att många killar har så svårt för att ha en helt normal konversation med en tjej, utan att blanda in sex och hennes utseende. Att allt en tjej gör är till för att behaga mannen.

Ibland känner jag för att sluta med den träningen jag håller på med. Jag är så trött på att ständigt bli sexualiserad för att jag är en kvinna och för att jag tränar pole fitness. Jag är trött på att bli bemött som en strippa. Jag är trött på att få skamförslag från killar där jag ska showa för dem och de frågar hur mycket jag tar betalt. Jag är trött på att killar inte ser vad jag gör när jag gör ett trick utan de enbart ser min "sexiga kropp" och inte drar sig för att kommentera det.

Jag är trött på att behöva anpassa mig för att inte bli sedd som ett objekt och slippa bli sexualiserad. Jag är trött på att behöva tänka på om jag borde sluta träna pole fitness och istället börja med något "mindre sexigt". Jag är trött på att det alltid är de dåliga killarna som får all uppmärksamhet och alltid lyckas vinna. Jag är trött på att man knappt vågar lita på en kille idag som säger att man är vacker för att man är rädd att han har baktankar med de orden.

Ärligt talat, förstår ni hur mycket dessa killar som sexualiserar tjejer förstör i samhället? De förstör för både tjejer och andra killar där ute. De förstör tillit, glädje och de hindrar jämställdheten varje dag. Jag hoppas de är glada för vilken makt de har där ute i samhället. Jag är bara helt enkelt väldigt trött på kvinnoförtryck, kvinnohat, sexualisering och killar som inte kan sköta sig, men jag tänker fan aldrig anpassa mig efter dessa små individer! Jag tänker slå tillbaka och krossa dem, för ingen ska sexualisera oss tjejer mer. Vi tjejer är för bra för att förminskas!
#1 - Alice

Alltså usch!!

Svar: Ja :/
Evah Åberg

#2 - Sandie

Tjejer ska inte sexualiseras, bra du sätter punkt!

Svar: Tack!
Evah Åberg

#3 - Sanemro

Helt sjukt! Men på någon tjej har det nog funkat. För annars fortsätter man inte att skriva så. Inte om man är normal i alla fall.

Svar: Nej det är nog sant
Evah Åberg

#4 - Mathias

bra inlägg tyvärr så gäller det ju åt båda hållen att fel idioter förstör för andra .. jag tycker du ska fortsätta :9 det ser jätte coolt ut ju det är fantastiskt att ens tänka sig vilken enorm smidighet styrka och vältränad kropp det behövs :) "en annan är tjock otränad isfruset kassa skåp ;) hihi *

Svar: Tack så mycket! :)
Evah Åberg

#5 - annelie

asså dessa killar :/ kram

Svar: Ja :/
Evah Åberg

#6 - Kim

NEJ, det här är inte okej någonstans, och jag som man blir riktigt förbannad! Det är ju samma sak som när jag som man står i gymmet med rätt lite kläder och lyfter vikter. Jag har lite kläder på mig för att det är smidigast så, men skulle någon påpeka att jag är där för att bli raggad på, skulle jag undra vad människan ens fick den tanken från. Jag lider med er tjejer som inte ens får utöva er sport utan att få dessa kommentarer. Heja dig!

Svar: Exakt! Att ha mycket kläder inom denna träningsformen kan göra att vi trillar ned och skadar oss allvarligt för att man inte får fäste och det är tråkigt att ibland vilja sluta med den man älskar bara för att man inte orkar med allt runtomkring... Tack! :)
Evah Åberg

#7 - acinorev.blogg.se

Jag tycker du ska fortsätta med det du gör och strunta i vad killar tycker. Man ska alltid göra det man älskar göra! 😊

Svar: Ja det ska man :)
Evah Åberg