Positiva saker med små bröst
Många tjejer har komplex för sina små bröst och önskar att de vore större.
Jag kan ibland själv tänka tanken att jag vill ha större när jag kommer in i en sådan period och man börjar jämföra sig med tjejer som har gigantiska bröst, fast jag själv har ganska stora bröst. Jag tror att vi alla mer eller mindre har komplex ibland och mina kommer och går. Vi blir ju matade med hur vi "ska" se ut varje dag och just stora bröst är ju en av de sakerna. Därför tänkte jag lista punkter på vad som faktiskt är positivt med att ha små bröst, för tjejer era bröst är perfekta exakt som de är. Stora som små, strutar som hängiga eller runda. Bröst är bröst, oavsett form och storlek och visst är de fruktansvärt bra att ha?! Kärlek till alla våra fina och underbara bröst! ♥

• Du slipper få ont i ryggen.

• Du kan hitta bh:ar i de flesta "vanliga" butiker som inte behöver kosta 500 kr.

• Du kan gå utan bh utan att få ont.

• Du kan ha på dig en u-ringad klänning utan att bli kallad vulgär.

• Du kan hitta tröjor som passar utan att behöva tänka på att den är för tajt över bysten.

• De hoppar inte omkring när du tränar.

• Du minskar risken för eksem och andra hudproblem under brösten då mindre bröst generellt inte hänger lika mycket.

• Du kan köpa den där bikinin du fastnade för utan att behöva tänka på att den inte finns i din storlek.

Glöm inte, din kvinnlighet och sexighet sitter inte i dina bröst. Den sitter i dig och du är perfekt exakt som du är! ♥

#1 - Minna

Så bra inlägg!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#2 - Lilith - Livet efter Borderline

En sak jag också har lagt märke till vad gäller bröst är att tjejer faktiskt tänker mer på hur ett par bröst "ska" vara än killar. Killar gillar i regel bröst hur de än ser ut medans tjejer har en bild av hur de perfekta brösten ser ut och får komplex när de inte har såna bröst.

Svar: Ja det har jag också märkt faktiskt!
Evah Åberg

#3 - Bunny

Mycket bra lista. Tänker själv ofta att jag önskar mina vore lite större...

Så fin du är i den rosa färgen!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#4 - Netti Starby

Jättebra pepp grymma du! Kram

Svar: Tack fina du :) Kram!
Evah Åberg

#5 - Mathias

bra inlägg ^^ :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - N a t h a l i e

såå jäkla bra!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#7 - Anonym

En fråga: om nu "alla bröst är perfekta som dom är" - hur kommer det sig att du endast listar positiva saker med små bröst?

Tjejer med stora naturliga bröst behöver ju peppas minst lika mycket. De saker du listar här är ju faktiskt punkter som vi tjejer med stora bröst ibland har riktigt jobbiga problem med: finns inget utbud av stora bh-storlekar, inga bikinis som passar, man blir kallad vulgär (av både killar o tjejer!), man får höra att dom är hängiga, osv osv..

Tror att det ofta handlar om att man tror att gräset är grönare på andra sidan, dvs att små/stora bröst är bättre beroende på vad man själv har. Men om nu meningen är att peppa ALLA tjejer, att ALLA bröst är bra som dom är - då kanske man inte bara ska framhäva det positiva med ena alternativet.. Bara en tanke...

Svar: Jag gör olika inlägg riktade till olika människor :) Ibland skriver jag om små bröst, ibland stora. Ibland skriver jag om smala personer, ibland om större personer. Just detta inlägg är riktade till de med små bröst och något annat inlägg blir riktade till de med stora bröst. :) Varje sak har ett eget inlägg, det är så jag organiserar min blogg.
Evah Åberg