Allt eller inget
En av de saker jag tycker är jobbigast med mig själv är att jag är en periodare, gällande det mesta egentligen. I perioder älskar jag att träna och tränar regelbundet. Andra perioder tränar jag inte ett dugg och tycker det är jättetråkigt. Vissa stunder kan jag hålla mig från sötsaker, nästa period äter jag jättemycket.

Ena perioden bloggar jag ofta, nästa period ingenting. Jag vet ju att saker går i perioder och man har olika mycket lust och energi till saker men det jobbiga är att jag känner att jag oftast inte hittar ett mellanting. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det att vara allt eller inget liksom. Jag har nu under sommaren inte tränat någonting i stort sett och nu hoppas jag att komma igång igen. Men det är jobbigt att hela tiden pendla så mellan allt eller inget.

Är det någon som känner igen sig i detta? Vad gör ni i så fall åt saken, för att hitta ett mellanläge?

#1 - Alice Lindström

Åh vad jag känner igen mig!

Svar: Skönt ändå att det finns fler som känner så...
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Jag känner igen mig och träning har jag varit superdålig på under en längre tid. Försöker peppa mig för att komma igång men skjuter på det hela tiden. :-D Kramis

Svar: Skönt att fler känner igen sig :) Kram!
Evah Åberg

#3 - Carro

Känner igen mig, speciellt med träning. Men nu sitter jag här och äter frukost i träningskläder och ska snart till gymmet! Hoppas träningen blir en långvarig period nu ;)

Svar: Vad härligt :)
Evah Åberg

#4 - Jennifer

Jag är exakt likadant! Så sjukt drygt hahaha

Svar: Skönt att fler vet vad jag menar :)
Evah Åberg

#5 - Linda

Jag tycker också att det är svårt med ett mellanläge ibland :/

Svar: Ja det är riktigt svårt :/
Evah Åberg

#6 - Jessica Högberg

Sorry men mellanläge är inte ni grej heller...

Svar: Okej :/
Evah Åberg

#7 - Frida G Svensson

jag är också en periodare. Men jag har märkt att svängningarna blir som störst när jag går ut för hårt. Om jag ska träna exempelvis 4 ggr i veckan så håller jag det kort. Men om jag tar 2 promenader i veckan så håller jag igång detbättre.

Svar: Det kanske jag borde tänka på :) Tack för tipset!
Evah Åberg

#8 - Kattis

Har också fått jobba ganska mycket med att hitta en balans för bland annat träning. Körde också allt eller inget förut men nu börjar jag hitta en "lämplig" nivå för att inte hamna i perioder tror jag. Jag har helt enkelt gjort en avvägning med vad jag vill hinna med och vad jag behöver för att må bra för att hitta balansen och sedan jobbat mycket med mig själv för att acceptera läget.

Svar: Okej bra att du hittat ett sätt :)
Evah Åberg

#9 - Cecilia Hansen

Här är en till som är allt eller inget. Gäller tyvärr det mesta i livet..jobb, träning, vikt osv. Jag vet inte vad lagom är 😉Men jag försöker jobba med det...

Svar: Samma här...
Evah Åberg

#10 - Ida Jansson

Känner verkligen igen mig! Är svartvit gällande det mesta tyvärr. Svårt finna det där lagom och balanserade.
Kanske kan du prova att sänka kraven? Träna en dag i veckan och hålla det istället för att träna fem dagar i veckan o bara orka med det en period. Eller tillåt dig att äta lite sött varje dag istället för att förbjuda dig för då blir det lätt att sug skapas och man äter massor sen.

Svar: Tack för dina tips :) Kram!
Evah Åberg