Ha speciella bloggdagar?

Jag har suttit och funderat lite hur jag ska lägga upp mitt bloggande och funderar på att ha bloggdagar. Jag är ju en människa som har mycket att skriva i perioder och i andra perioder ingenting och jag har märkt att ibland kommer det upp inlägg från mig 5 dagar i rad och vissa av er har kommenterat att ni inte hinner läsa allt jag skriver då eftersom jag skriver så pass långa texter. Därför tänkte jag eventuellt lägga upp blogginlägg på måndagar, onsdagar och fredagar för att få mer struktur på det hela.

Så jag tänkte då att planerade blogginlägg kommer upp på måndagar, onsdagar och fredagar men om jag vill uppdatera på en söndag om exempelvis vad jag gjort i helgen, skriva av mig eller vad det nu kan vara så kan jag göra det också. Så bloggen kommer ju inte alltid stå tom de övriga dagarna utan jag kan ju komma med "bonusinlägg" om jag känner för det.

Vad tror ni om detta? Är det något ni skulle gilla?
#1 - Netti Starby

Vilken bra ide! :-D Kramis

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - Ida Jansson

Låter som en jättebra idé 😃 Kör hårt! Kram

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#3 - Ida Jansson

Hur träffades du och din kille? Hur handskas han med din psykiska ohälsa? Berättade du om det från början? Tycker det är så många som blir "rädda" när man säger att man lider av ångest / depression.

Svar: Vi träffades genom facebook faktiskt. Jag berättade ganska tidigt vad jag bloggade om men vi pratade inte så mycket om det, men han fick veta i stort sett med en gång när vi träffades att jag lider av psykisk ohälsa och går i terapi och han har inte lagt så mycket vikt vid det faktiskt. Han läser bloggen ibland, läser intervjuer jag är med i osv så han vet väldigt mycket och försöker förstå och jag kan prata med honom, men vi gör inte så stor sak av det. Han har sett att jag är mer än min ångest och även om mitt humör svänger mycket så tror jag att han förstår att inte ta det på så stort allvar om du förstår vad jag menar. Han försöker vara som vanligt även när jag svänger mycket.
Evah Åberg

#4 - LIL' BABUSTYLE - Here's my story

Personligen är detta något som stressar mig. Visserligen är det en bra planering, men då är det något jag måste tänka på och försöka komma ihåg. Typ som när serier släpper nytt avsnitt. Det kan även vara stressigt för den som skriver, ifall man kanske har bloggtorka och inte har något inlägg till en av dagarna och så kikar folk in och man känner att man sviker dem...

Men du gör självklart som du vill. Jag föredrar dock att blogga när jag känner för det och folk får läsa när de känner för det. De kan läsa när de får tid. Det finns ju alltid kvar, så de kan bläddra tillbaka om de skulle ha missat ett par inlägg.

Svar: Du kan ju fortsätta läsa min blogg exakt när du känner för det, även om jag har speciella bloggdagar som jag uppdaterar, så känn ingen stress för det. Som du själv skrev, inläggen finns ju kvar även för dig oavsett om du besöker min blogg en onsdag eller en söndag. :)
Evah Åberg

#5 - Amanda

Låter som en super bra plan, man ska ju lägga upp det så det känns bra för en själv! <3

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - Jesse Sarvak

Det tycker jag låter som en bra idé ^_^

Svar: Vad bra :)
Evah Åberg

#7 - Frugan E

Det kan nog vara en bra idé, tror jag. Blir kanske lättare också att planera och dela upp det lite. :)

Svar: Ja jag tror det så tänker nog testa i alla fall :)
Evah Åberg

#8 - Carro

Jag tycker att du ska blogga precis så som du känner för :)

Svar: Tror jag ska testa detta i alla fall och se hur det känns :)
Evah Åberg

#9 - Alice Lindström

Vilken rolig ide!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#10 - Linda

Personligen gillar jag bloggar som uppdaterar dagligen, men smaken är ju som baken :-D

Svar: Det kanske funkar att uppdatera bloggen varje dag, flera gånger om dagen med andra typer av bloggar. Men driver man den typen av blogg som jag gör kan det vara svårt att hitta inspiration till att uppdatera så ofta eftersom jag driver en blogg om psykisk hälsa och olika typer av samhällsproblem. :)
Evah Åberg

#11 - Jessica Högberg

Blir toppen

Svar: Vad bra :) Tror jag tänker testa det i alla fall och se hur det känns
Evah Åberg

#12 - Madde

Jag tror det kan vara en super idé om jag ska vara ärlig. På det sättet behöver du kanske inte heller känna att du behöver prestera ett inlägg varje dag heller utan kan filura på vad du ska skriva om. Förstår du vad jag menar?

Svar: Precis, så tänkte jag med :)
Evah Åberg

#13 - R E V O L T E N

Tycker det låter som en asbra idé!^^

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg