'Cause baby I'm a firework
I onsdagsnatt när jag skulle sova så låg jag och tittade mig omkring i mitt sovrum och tänkte att jag egentligen har allt jag behöver. Jag har en underbar familj som finns där dag som natt, jag har en fantastisk pojkvän som jag älskar och som älskar mig, jag har ett fint hem, jag har vänner som finns där även om jag oftast bara träffar dem på hockeyn eller bara har kontakt via internet, men de finns där i alla fall.

När jag tänker efter så är jag egentligen väldigt glad över att vara jag. Det finns de som inte har någonting. Det finns de som mår så dåligt och ogillar sig själva så mycket att de försöker efterlikna andra personer och bli som dem. Det finns de som mår så dåligt att de trycker ned andra människor.

Även om jag mått psykiskt dåligt länge så har jag alltid gått min egen väg istället för att gå i andras fotspår. Även om jag mått psykiskt dåligt länge så har jag inget behov av att trycka ned andra för att höja mig själv. Jag har heller inget behov av att efterlikna andra. Jag är ju egentligen en väldigt bra människa som är värd att må bra och lyckas och innerst inne är jag egentligen väldigt glad över att jag är jag, för trots kämpiga dagar med självhat och ångest så reser jag mig igen. Jag kämpar på och ger mig inte för innerst inne vet jag att jag duger exakt som jag är.

#1 - Amanda CL

Jag känner igen mig det är likadant för mig. Har alltid gått min egen väg!

Sv: tack :D

Kram

Svar: Vad bra :) Kram!
Evah Åberg

#2 - ullie

du är sååå fin Hoppas o önskar att du får en fin start på adventshelgen här kram kram

Svar: Tusen tack :) Kram!
Evah Åberg

#3 - Carro

Så mycket att vara glad över :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#4 - Linda

Så skönt när man inser att man är glad för det man har <333

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#5 - Kattis

Riktigt härliga och korrekta insikter!😀

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#6 - Carola

Härligt! <3 :-)

Svar: Ja :) <3
Evah Åberg

#7 - Netti Starby

Så himla bra inställning! :-D Kramis

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#8 - Annika

Bra skrivet, och fin bild av dig tycker jag. Kram.

Svar: Tack så jättemycket :)
Evah Åberg

#9 - Tisa

Jag håller verkligen med dig. Du är såå bra som du är!

Svar: Åh tack :)
Evah Åberg

#10 - Boel

Åh vilket fint inlägg att läsa <3

Svar: Tack fina du :)
Evah Åberg

#11 - Gabriella

Såå fint inlägg!!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#12 - Ake

Jag tror man blir starkare av att gå sin egen väg. Följer man en annan kommer man kanske någogon gång att spårs ur... då tror jag det är svårt att hitta tillbaka om man inte är stark. Jag är en som kan gå mot strömmen och vägrar må dåligt liksom... Naturligtvis följer jag regler och förordningar... men känns det fel ifrågasätter jag. Rätta sig i leden får vi redan lära oss på förskolan idag... men är det alltid rätt? Flertalet människor måste få utvecklas på sitt eget sätt ibland. Jag fick en sådan fin bild i veckan som ett exempel, en fröken sitter och läser ur en bok och 5-6 barn sitter i ring och lyssnar... halvt bakåtvänd med en egen bok sitter en treåring och studerar ur en egen bok själv... han kanske inte gillade den sagan... jag vill påstå att det var styrka, dennes mor och far ska nog inte vára orolig.

Svar: Jag håller med dig! Försöker man vara någon annan eller härma någon annan så kommer det alltid ikapp en till slut. Det bästa är att bara vara sig själv
Evah Åberg

#13 - JoJo

fina fina du! :)

Svar: Tack vännen :)
Evah Åberg

#14 - Pauline Hurtig

så fin!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg