Sanningen kommer alltid fram
Jag är en person som tror på karma. Jag tror att sanningen alltid kommer ikapp en till slut och därför är det så viktigt att tänka på vad man gör och hur man behandlar andra människor. Oavsett om det gäller att snatta saker, att kopiera andra, att ta äran åt sig för andras verk, vara otrogen, skriva elaka saker eller vad det än kan gälla så kommer sanningen alltid fram till slut på ett eller annat sätt.

Det är så lätt att tro att man kommer undan med saker, men tänk på att det är dig själv det drabbar i slutändan. Du vill väl vara omtyckt och gillad för den du faktiskt är eller hur? Du vill väl inte bli ihågkommen som personen som är otrogen, som tar äran åt sig för andras verk eller för att vara elak och jag antar att du inte vill såra andra människor genom att göra dumma handlingar?

Det är så viktigt att tänka ett steg längre. Att tänka på hur detta påverkar en själv och hur det påverkar andra människor. Du duger ju exakt som du är, så varför ska du försöka vara någon annan? Varför ska du försöka ta äran åt dig för andras verk och varför ska du behandla andra människor illa? Det behöver du inte göra för det kommer inte bli bättre för dig när sanningen kommer fram.

Var dig själv och behandla dig själv och dina medmänniskor på ett bra sätt så gör vi världen till en bättre plats!

#1 - Josefin

Håller med dig till 100%.
Jag tror på karma, därför försöker jag att inte agera tillbaka när någon beter sig illa :)

Hoppas du får en fin helg! /Josefin

Svar: Samma här :)
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Jag tror också på karma :-D Kramis

Svar: Vad kul :)
Evah Åberg

#3 - Kattis

Så sant så sant, behandla andra som de vill bli behandlade brukar jag säga!:)

Svar: Precis :)
Evah Åberg

#4 - Jennifer

Jag tänker precis som dig!

Svar: Vad bra :)
Evah Åberg

#5 - ullie

det kanske inte är så lätt i fall det är dålig självkänsla en del klarar inte av att vara sej själv när det är så mycket bättre

Svar: Nej det kan vara jättesvårt
Evah Åberg