Må bra tips - skriva dagbok

Jag har nyligen börjat skriva dagbok igen. Jag skrev dagbok varje dag när jag var barn/tonåring, men när jag startade bloggen slutade jag faktiskt skriva dagbok för jag skrev ju va mig i bloggen för det mesta. Nu har jag insett att det faktiskt är väldigt bra att ha en bok där man skriver exakt allt vad man tänker, känner och tycker utan att behöva tänka. Jag har bestämt mig för att skriva varje dag och även försöka få med det positiva som händer varje dag, för något positivt inträffar ju faktiskt varje dag.

Det kan vara allt ifrån en fin kommentar på bloggen, till en god maträtt eller att jag såg en bra film. Jag har tänkt att den här boken ska få mig att tänka mer positivt, samt reda ut mina tankar när det trasslar sig.

Skriver du dagbok?

#1 - Jessica Högberg

Nä, men jag är lite sugen på kanske en 10års dagbok, där man bara skriver ett par rader varje dag

Svar: Låter som en bra idé :)
Evah Åberg

#2 - Sara, 29 år Stockholm contact@saretta.se

Tror det är jättebra att skriva dagbok! Jag är inte mycket för att skriva långa texter men skrev korta dikter förut som sammanfattade känslor om positiva och negativa saker som hänt.

Svar: Ja det tror jag med :)
Evah Åberg

#3 - Sofia

Jag skrev dagbok när jag var mindre, men gör det inte längre. Jag har dock funderat ett bra tag på o skaffa mig en dagbok. Sånt kan faktiskt vara riktigt bra <3

Svar: Ja det är jättebra :)
Evah Åberg

#4 - E

Japp jag gör det :) inte lika ofta som förut då tiden inte finns till det men ibland :)

Svar: Vad skönt :)
Evah Åberg

#5 - JoJo

jag skrev dagbok när jag var yngre :)

Svar: Det är så skönt :)
Evah Åberg

#6 - Alice

jag skriver inte dagbok, men gjorde när jag var yngre ☺

Svar: Det är så skönt :)
Evah Åberg

#7 - Sanemro

Jag har också börjat skriva dagbok igen. Dock inte varje dag men jag skriver när jag känner för att dela med mig något speciellt som man kan bära med sig på ett annat sätt än en blogg :)

Svar: Vad skönt :)
Evah Åberg

#8 - emelie

jag funderar med på att börja skriva dagbok igen. Att få ut det där som ingen annan ska läsa men ändå få ner det och få ut det ur tankarna. Så skönt!

Svar: Precis :)
Evah Åberg

#9 - ddianasliv.blogg.se

Vad bra både med dagbok mer generellt och för att lyfta något positivt med dagen! Jag skrev också varje dag förr, men nu blir det mest någon gång ibland när jag behöver sortera tankarna. :)

Svar: Ja det är jätteskönt :)
Evah Åberg

#10 - miche

Skrev dagbok förut :) bör göra igen känner jag.

Älskar din blogg!

Svar: Åh tack, vad glad jag blir! :)
Evah Åberg