Vad jag gör för att må bättre
När man lider av ångest eller någon annan form av psykisk ohälsa så kan det vara svårt att veta vad man ska göra för att må bättre. Man vet att en bra kost, motion och bra sömn bidrar till ett bättre mående även psykiskt, men utöver det då? Det kan kännas som att man hela tiden försöker hitta vägar för att må bättre men aldrig lyckas, så därför tänkte jag tipsa er om saker jag gör för att må bättre.

 
Hypnos. - Jag har provat hypnos via ljudfiler för att lära mig slappna av och hitta mig själv. Jag hittade på ljudbok via appen nextory som heter "Tillit till livet och dig själv". Therese Lindgren tipsade även om en avslappnande hypnos. Direktlänk. Jag har bara provat några gånger, men hittills har det fått mig att slappna av i alla fall.

Läser på om mitt mående. - Jag beställer böcker, jag googlar och jag pratar med andra i samma situation för att hitta tips på att kunna hantera min ångest och bli bättre. Det hjälper mig otroligt mycket och jag börjar förstå mig själv mer och mer hela tiden. När man förstår sig själv och hittar tips är det lättare att göra något åt det.

Tar hjälp av änglar och orakelkort. - Det här kanske låter töntigt i mångas öron, men för någon vecka sen hittade jag tarotguiderna och efter det har jag börjat läsa deras inlägg varje dag och det hjälper mig faktiskt att hålla modet uppe. De lägger varje dag upp peppande ord om att man ska tro på sig själv, att man ska våga släppa in kärlek osv och just de här orden behöver jag. Det känns som jag får vägledning av det här faktiskt. Direktlänk till tarotguiderna.

#1 - Ann

Verkligen superbra tips!

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#2 - A M

Jag mår jättedåligt i perioder! Är sugen på att testa hypnos, tack för tipsen!
sv: Det är verkligen jättekul! :D

Svar: Hoppas något hjälper dig i alla fall :)
Evah Åberg

#3 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

För mig fungerar uteslutande motion, mindfulness och att andas. Det tycks helt klart vara min grej :)

Svar: Bra att du har hittat dina saker :)
Evah Åberg

#4 - Sanemro

Vilka bra tips! Dom ska jag ta till mig :)

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#5 - annelie

tack för tipsen :D

Svar: Så lite så :)
Evah Åberg

#6 - Jessica Högberg

Inget är töntigt om det hjälper just dej!! Allt är värt att prova=)

Svar: Håller med dig :)
Evah Åberg