Att våga sätta sig själv först
Vet du vem den viktigaste personen i ditt liv är? - Du själv.
Du ska leva med dig själv hela livet och du kan inte fly från dig själv. Därför är det så otroligt viktigt att du faktiskt trivs i ditt eget sällskap och tycker om dig själv. Det är också viktigt att du omger dig med människor som behandlar dig väl för annars blir det mycket svårare att faktiskt älska sig själv om du ständigt blir nedtryckt av andra.

Man kan inte begära vad som helst av sin omgivning, men att bli behandlad med respekt bör vara ett krav för att få umgås med dig och de som inte gör det bör rensas bort och jag talar av egen erfarenhet. Jag har haft människor i min omgivning som tagit mig för givet i så många år, som inte velat lyfta ett finger för min skull. Som förväntat sig att jag ska göra allt och finnas där och det funkar inte i längden. I alla typer av relationer är det viktigt att båda går in helhjärtat och är redo att satsa. Det funkar inte om någon går in med 100% och den andra bara 40% för det blir den som alltid ger som blir lidande.

Du är värd människor som bryr sig om dig, som engagerar sig i ditt liv och som behandlar dig med respekt. Kan de inte det så bör de rensas bort. Jag har sagt upp kontakten med ett flertal personer nu det senaste och istället funnit nya människor för när jag gjorde mig av med det gamla så vågade jag gå in i något nytt. Jag tänker aldrig ha vänner igen som inte bryr sig om mig och det borde inte du heller ha. Du är så otroligt värdefull och bara de bästa ska få chansen att vara din vän! Våga sätta dig själv först så ska du se att du kommer hitta så mycket fina människor där ute. ♥

 
Bilden med mitt favoritcitat har en väldigt fin vän till mig gjort ♥
#1 - JENNI

Grymt bra skrivet!! <3

Svar: Tusen tack <3
Evah Åberg

#2 - Jennifer Queen

Bra och viktigt inlägg!
Det är inte förrens de senaste månaderna som jag har kommit underfull med att prioritera mig själv.

Svar: Det är så viktigt <3
Evah Åberg

#3 - Netti Starby

Så himla bra skrivet och så viktigt ämne! <3 Kramis

Svar: Tack snälla <3
Evah Åberg

#4 - J

Så sant som du skriver!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#5 - Louise

Grymt inlägg! :)

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#6 - Maria

Håller med dig, man ska ha vänner som också ger och inte bara tar energi.
Jag har sållat bort nästan alla och det kan kännas sorgligt ibland att jag inte har en riktigt bra vän, mest bekanta. Men nån dag träffar jag nån som vill vara en bra vän.

Sv: Ja, röster är som lite tabu och väldigt privat att prata om, det är nog ganska många som mår psykisk dåligt som hör röster ibland, men är rädda att prata om dom, så du har rätt. Det är ett viktigt ämne.

Svar: Vet vad du menar. Kram
Evah Åberg