Lite uppdatering om livet
Det var ju ett tag sen jag uppdaterade er om hur jag mår och hur det går i mitt liv just nu.
Förutom detta som hände med min kompis Anna för några veckor sen så har livet gått riktigt bra faktiskt. Jag har fyllt 26 och jag har skaffat pojkvän. Det hela gick ganska fort faktiskt, men det har känts så rätt och så bra hittills så jag fösöker ta vara på det. :) Kan berätta mer om det i ett annat inlägg senare om ni vill. Jag känner att jag har mindre ångest och allmänt mår bättre.

Jag har ju tidigare haft problem med att jag känt att jag inte har något mellanting. Endera mår jag jättebra och är jätteglad eller så är jag nästan "känslolös" eller bara nedstämd. Nu känns det faktiskt som att jag har hittat ett mellanting för jag känner mig bara allmänt glad och "normalt glad" om ni förstår vad jag menar. Jag har inte lika mycket ångest. Jag märker även att min sociala sida har börjat fungera lite bättre. Jag vågar ta för mig mer. Så det känns som jag är på rätt väg, även om jag just nu står utan terapi.

Jag har fortfarande lite problem med att jag kan bli sur fort som jag skrev om i ett annat inlägg, men det börjar bli bättre och jag tror att det berodde mycket på det som hände med min kompis, att det blev så övermäktigt. Så nu är det bara att fortsätta på samma väg för det känns bra nu. Så håll tummar och tår för mig nu att det fortsätter så här! :) 

Hoppas ni också mår bra fina ni. 


Bild 1: Glass jag och Dennis åt på Mormors glasscafé i Lysvik.

Bild 2: Blommorna jag fick av min kära syster Carola på min födelsedag.

Bild 3: Balkongmys med Dennis. ♥
#1 - Bunny

Härligt att höra att du mår lite bättre! Trevlig Midsommar! ❤

Svar: Tack detsamma :) <3
Evah Åberg

#2 - Lilith - Livet efter Borderline

Men så underbart, grattis till kärleken!

Svar: Åh tack :) <3
Evah Åberg

#3 - Amanda CL

Såg att du fått pojkvän på din FB vad kul!!! Grattis!!! Du är så värd det!!!

jag känner igen det där, att hitta ett mellanting är svårt, jag minns att det ett tag för mig att förstå att det jag kände som ingenting egentligen var ett "normalläge" för de känslorna var inte lika starka som de jag var van vid annars
Kramar

Svar: Tack fina du :) <3Förstår vad du menar... Kram
Evah Åberg

#4 - JoJo

grattis till kärleken fina du! :D

Svar: Tack fina vännen :) <3
Evah Åberg