Mäns syn på naturliga tjejer
Många män jag har pratat med säger att de vill ha naturliga tjejer. Men det mest intressanta är att det naturliga inte innebär att vara helt naturlig i deras ögon. De vill fortfarande ha tjejer som rakar benen, fiffi och under armarna. De vill fortfarande ha tjejer som sminkar sig, färgar håret och allt möjligt. För det naturliga för dem innebär inte att vara fullt naturlig som faktiskt tjejer kan vara ibland. Med orakade ben, orakad muff, svettlukt och inget smink. Det naturliga för dem är det de anser som attraktivt hos en kvinna för de blivit matade med att kvinnor ska lukta rosor, använda smink och raka hela kroppen förutom huvudet då.

Däremot har jag märkt att om jag har dessa krav tillbaka eller bara nämner att jag måste bli attraherad av killen för att kunna ha ett förhållande med honom så blir jag istället kallad för ytlig och utseendefixerad. Alltså får dessa män kräva vad som helst av kvinnan för att hon ska passa in i hans smak som naturlig, men hon kan inte kräva saker av honom tillbaka eller ens tänka tanken att det måste finnas en typ av attraktion mellan dem för då är hon bara ytlig.

Att raka sig, sminka sig eller färga håret har inget med hygien att göra, för vem har sagt att man har dålig hygien eller är ofräsch bara för att man inte rakar sig eller sminkar sig? Jag liksom de flesta andra människor på jorden går ibland orakad och luktar svett ibland en varm sommardag och det är väl naturligt om något. Om du som man kan ha dina krav på hur tjejen ska vara för att du ska finna henne attraktiv så ska även en kvinna kunna ha krav på en man utan att anses som ytlig och utseendefixerad.

Och för att förtydliga, detta gäller många män jag pratat med och det är det enda jag kan utgå ifrån, däremot säger jag inte att alla män är så här.

#1 - frida christina

Så himla bra skrivet, otroligt intressant och stört vilken press det finns på hur en tjej ska vara för att vara attraktiv.

Svar: Tusen tack!
Evah Åberg

#2 - Louise

Så sant !

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#3 - Jennifer Queen

Jätte bra inlägg!!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#4 - Fröken Rödlök

Det här är intressant, ett bra inlägg!
Har också funderat kring detta vid något tillfälle. Män säger att det gillar naturliga tjejer men vad är då naturligt för dem? Man säger att bra då behöver jag inte raka mig eller sminka mig .. så svarar dem att jo, det är lite hygieniskt och fint om man rakar sig ... BlaBlabla liksom ... Snacka emot sig själva.

Jag är glad att min nuvarande pojkvän verkar vilja ha mig precis som jag är. Jag påtalar ibland att jag är orakad och då säger han att han inte bryr sig. Han vill alltid kramas oavsett om jag säger att jag är jättesvettig. "Det gör inget" .. Han tycker jag är fin i smink men det är inget han säger att jag skall bära. Jag sminkar mig ytterst sällan.

Svar: Tack så mycket! Skönt att han tar dig som du är, det är viktigt :)
Evah Åberg

#5 - Cissi

Så sant! Konstigt det där att vi har matats med ideal så länge att det onaturliga har blivit en del av det naturliga...

Svar: Exakt!
Evah Åberg

#6 - Linnea

Har tänkt på precis samma sak! Blir så irriterad på att killar har en massa förväntningar på hur tjejer ska se ut och vara, det ses bara som självklart, men jag får inte ha samma krav tillbaka..? Knäppt!

Svar: Håller verkligen med dig!
Evah Åberg