Boktipset #2

 
Min åsikt om Jag är inte perfekt, tyvärr:
Jag visste inte vem Michaela var innan jag beställde den här boken, men jag fastnade direkt. Jag kände igen mig väldigt mycket i vad hon skriver och jag tror att många unga tjejer känner såhär. Vi försöker vara så perfekta och det kan förstöra en hel dag om en sak "är" fel med oss själva. Jag tycker Michaela är en förebild för unga tjejer och tror att många skulle behöva läsa den här boken.

Boken beskrivs såhär på bokus:
Forskning visar att perfektionism kan vara grunden till depression och ångest. Liksom många unga kvinnor försökte bloggaren Michaela Forni leva upp till att vara perfekt på alla plan. En dag fick hon nog. Tanken är att du ska kunna ha den här boken i din väska eller på ditt sängbord för att ta upp och bläddra i närhelst du behöver. Min dröm är att du ska kunna finna styrka i mina ord och det jag har att dela med mig av. Kanske kan min ångest hjälpa dig att minska din.

Jag har fyllt boken med små historier ur mitt eget liv. Saker som jag har upplevt och situationer som har förändrat mig. Jag har också samlat mina bästa, om än i vissa fall enkla, verktyg.

Direktlänk till boken
#1 - annelie

intressant :D

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#2 - Days by Johanna

Låter som en bra bok!

Svar: Den är jättebra :)
Evah Åberg

#3 - Natalia Richardson

Åh vilket bra boktips.
Kram..

Svar: Kul att du gillade det :)
Evah Åberg

#4 - Regina

Vilken åldersgrupp är boken för? Den låter intressant men vet inte om den är för mig! Författare skriver så himla olika för olika åldrar :)

Svar: Unga tjejer skulle jag nog säga, kanske mellan 13-25. Men så länge man tycker boken är intressant så spelar väl inte det så stor roll :)
Evah Åberg

#5 - JoJo

tack för boktipset. låter som en bok som jag vill läsa.

Svar: Kul att du gillade det :)
Evah Åberg

#6 - Zyllah

Hört talas om den boken och funderat på att köpa den faktiskt. Det har dock inte blivit av än, men kanske i framtiden. <3

Svar: Köp den :) <3
Evah Åberg

#7 - Frida

Ja det var riktigt härligt :) Bra boktips! Ska tipsa en vän om den som jag tror skulle behöva läsa denna :)

Svar: Gör det :)
Evah Åberg

#8 - Jessica Högberg

Perfekt, nä knappast... vems perfekt?

Svar: Jag tror inte någon är perfekt faktiskt :)
Evah Åberg

#9 - Tilda Barkselius

Vill verkligen läsa den!

Svar: Gör det :)
Evah Åberg