Må bra tips - medial vägledning


Under de här månaderna som har gått under 2017 har jag blivit mer medial. Jag har börjat tro på övernaturliga saker. Jag tror på att universum har en väg som är planerad för oss alla och att universum hjälper oss att hitta den rätta vägen när vi väljer fel riktning. Detta är faktiskt tack vare tarotguiderna.se. Jag hittade deras hemsida av en slump via facebook och gick in för att läsa blogginlägg och så vidare. Jag fann ett stort stöd i bara blogginläggen och bestämde mig för i början av året att ringa en vägledare som siade min framtid. Först var jag tveksam och trodde inte riktigt på det, men efter några månader ringde jag upp igen och har blivit spådd av flera vägledare. Alla är väldigt eniga och tack vare dessa människor har jag börjat hitta min egen mediala sida.

Jag har börjat meditera för att kunna lära mig att slappna av, släppa oron och börja lita på mig själv. Jag har sakta men säkert börjat tro mer på mig själv och jag känner faktiskt av närvaron från änglarna och min guide. Många av de här vägledarna har gett mig många redskap till hur jag ska nå mitt välmående och gett mig många tankeställare. Jag har fått tips om hur jag ska tänka mer positivt och ju mer positiv jag är, desto bättre kommer det gå för mig eftersom jag inte låter rädslor och oro styra mig då.

De här samtalen har gett mig så mycket mer än min terapi har gjort och jag är enormt glad över att ha hittat den här hemsidan. Det som är negativt är ju att det kostar 19.90 kr per minut när man ringer en vägledare, men för mig har det varit värt att lägga lite pengar på detta nu för att faktiskt hitta redskap till att må bra och det har ju fungerat. Det finns ju mycket vägledning via hemsidan också genom blogginlägg, artiklar och poddar som jag funnit väldigt mycket nytta i.
 
Jag har fortfarande en väg kvar att vandra men jag hittar mer och mer redskap till att nå dit jag vill. Jag har känt mig mycket tryggare och lugnare i mig själv senaste tiden. För vissa av er kanske detta låter som ren bullshit och jag förstår att det kan vara svårt att tro innan man upplevt detta själv och jag dömer inte någon för att de inte tror på detta, men för mig fungerar det och det är det viktigaste.Kommentarer
Pink Unicorn Metalhead

Tack så mkt fina du :) <3
Bra tips!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

2017-05-11 11:57:51
URL: http://nouw.com/frda
Gabriella

Jättebra inlägg!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

2017-05-11 17:21:01
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Jessica Högberg

Om det funkar för dej räcker det långt!

Svar: Precis :)
Evah Åberg

2017-05-12 13:07:17
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ida Jansson

Underbart att du funnit stöd och hopp i detta. Önskar jag va mer medial. Kram

Svar: Ja det är riktigt skönt faktiskt :) Kram
Evah Åberg

2017-05-13 21:33:30
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/


Kommentera här
* Alla kommentarer ska först godkännas av mig.

* Alla kommentarer jag finner stötande mot mig eller andra kommer att raderas.

* Kommentarer som "allt bra?" osv raderas, läs inlägget istället!

* Kom ihåg att ditt IP-nummer alltid loggas och att du aldrig är helt anonym på nätet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog