Hur mitt skrivande startade

Skrivandet har alltid varit en väldigt stor del av mitt liv.
Redan som barn innan jag kunde skriva ville jag förmedla mig i text. Jag skrev ofta brev till min familj med olika tecken som ingen kunde läsa men jag ville så gärna skriva och läsa. Här ovanför är två brev jag skrivit till min familj när jag kanske var 3-4 år. Här hade jag i alla fall lärt mig skriva mitt namn även om jag säkert fick hjälp att skriva det. Min familj fick väldigt många brev av olika slag när jag var liten och jag skrev väldigt mycket när jag var ledsen över något.

Jag älskade att skriva i skolan och hade väldigt bra betyg i svenska. Jag skrev ofta berättelser och skickade även in olika noveller till tävlingar när jag var ca 10-11 år. Så skrivandet är alltid något jag velat hålla på med. Det är först idag som jag verkligen blir nöjd med mina texter och känner att jag kan förmedla mig. Jag tycker själv att jag skriver väldigt bra och tycker faktiskt att mina texter förtjänar mer uppmärksamhet.

Min stora dröm är ju att få skriva böcker, fortsätta blogga, skriva för tidningar och få utveckla mig mer inom skrivandet då jag tycker det är så otroligt kul att bara sätta mig ned vid datorn och låta fingrarna flyga över tangenterna.
#1 - Ake

Ja du skriver bra 👍 Själv var jag borta från den lektionen i skolan... men jag jobbar på att bli bättre... Min svägerska tillsammans med sambon är språk poliser. Svägerskan har påtalat en gång varför skriver du inte som du pratar? Hon syftar på att jag pratar så roligt...

Svar: Tusen tack! Jag är språkpolis när det gäller mig själv. Ibland blir det fel men försöker vara så noga som möjligt med mitt språk. :)
Evah Åberg

#2 - MALINDENISE

Intressant läsning! :D

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#3 - Ida Jansson

Jag gillar också att skriva! Mycket lättare att uttrycka mig på det sättet än att prata. Skulle vilja lära mig skriva bättre. Gå en kurs typ. Så jag kan lära mig tricks för att nå ut. En bok vore drömmen. Även att få skriva för en tidning eller en stor blogg. Lycka till med ditt skrivande 😃

Svar: Tack så mycket :) Jag har också funderat på en kurs eller liknande
Evah Åberg

#4 - Netti Starby

Vad roligt att du har sparat teckningarna och du borde verkligen börja skriva böcker! :-D Kramis

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#5 - Jessica Högberg

Du har ju kommit en bra bit på väg i din dröm=)

Svar: Tack så mycket :) Ja det går framåt i alla fall
Evah Åberg

#6 - Hanna

kul att få läsa!
Tack så mycket! Hoppas du får en bra dag 😘

Svar: Kul att du gillar det :)
Evah Åberg

#7 - lars

ja Eva vad gulligt att ha kvar dina första strävanden i skrivkonsten. jag förstår nu varför du är så bra på att uttrycka och skriva, Du startade tidigt förstår jag. Men Eva klart du kan bli författare, noveller och skriv om ditt liv. Det gör du så bra på bloggen. jag vill ha första signerade exemplaret!

Svar: Åh tack så mycket :)
Evah Åberg

#8 - Kattis

Jag har också älskat att läsa och skriva sedan jag var liten. Jag hoppas du får möjlighet att förverkliga dina skrivardrömmar!😀

Svar: Hoppas jag med :)
Evah Åberg

#9 - Frugan E

Vad gulligt och vad kul att ni sparat dina brev! Håller med om att du skriver bra, tydligt och lätt att begripa. :)

Svar: Tack så jättemycket :)
Evah Åberg

#10 - Carro

Härliga drömmar :)

Svar: Jaa :)
Evah Åberg

#11 - Gabriella

Åh så roligt!!

Svar: Jaa :)
Evah Åberg

#12 - ullie

du är nog lite lik min lilla 11 åring hon är sån skriver en massa o noveller o hittar på så söt
roligt att åstakomma nåt ju kram kram

Svar: vad roligt :)
Evah Åberg

#13 - Maria

Jag skrev också mycket som liten, och i skolan när det var dags för att skriva uppsats hade jag inga problem med att hitta på historier. Idag är det lite svårare att få till texter :) Du skriver jättebra!!

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#14 - Linda

Att skriva är verkligen min passion i livet, älskar det :-)

Svar: Ja det är underbart :)
Evah Åberg

#15 - Pauline Hurtig

åh vad kul inlägg :)

Svar: Tack!
Evah Åberg