Debattartikel - Hur jag utsättes för övergrepp
 
Igårkväll snappade även nyheter24 upp mitt inlägg där jag delar med mig av min historia kring sexuella övergrepp. Detta är ett sådant viktigt ämne som inte får tystas ned. Jag delar min historia för att hjälpa andra kvinnor som råkat ut för samma sak eller som kommer råka ut för samma sak. Jag delar min historia för att jag vägrar låta mig tystas ned och jag vägrar att skämmas. Det är enbart för oss kvinnliga offer jag delar min historia, för att rättvisa någon gång ska skpas, för vår skull. Jag är så trött att jag som kvinnligt offer ska hålla tyst och bara finna mig i detta. Därför kommer det komma upp fler inlägg kring detta ämnet de närmsta dagarna, för jag vägrar vara tyst. Jag tänker kämpa för varje kvinnas rättvisa. För att ingen flicka någonsin ska gå igenom det jag gjorde. För att mina framtida döttrar ska få växa upp utan den rädslan jag lever i varje dag. För att mina medsystrar ska få leva sitt liv, som de vill utan att dömas, hånas, hatas och utsättas för våld.

Dela gärna artikeln till alla. Kommentera gärna och anmäl om ni ser några elaka kommentarer. Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans är vi starka. Direktlänk till artikeln.
#1 - lars

ja de Eva. jag tycker det är så fruktansvärt att vi män utför dessa hemska brott. jag skäms över att vara man, när jag hör alla era upplevelser. Min åsikt är Att dessa män inte har något existensberättigande och ska raderas från jordytan Punkt slut

Svar: Håller med dig!
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Så himla bra att din artikel sprids! :-D Kramis

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#3 - Tobias

Det var jätte bra skrivet inlägg. Starkt av er som skriver att gå ut om det kan inte vara lätt.

Svar: Tack så mycket!
Evah Åberg

#4 - Jonna

Du är så jäkla bra och modig, fina fina du!

Svar: Tack så mycket <3
Evah Åberg

#5 - Jennifer

Du ska inte vara tyst!

Svar: Nej precis :)
Evah Åberg

#6 - Selma

Du är en riktig kämpe! Fifan vad du är stark <3

Svar: Åh tack snälla du <3
Evah Åberg

#7 - Linnéa

Bra skrivet! Tack för din insats för världens kvinnor helt ärligt.

Svar: Tusen tack <3
Evah Åberg

#8 - Ida

Grym är du fina du <3 <3

Svar: Tusen tack <3 <3
Evah Åberg