En underbar helg
Vilken underbar helg jag har haft alltså! I fredags kom Dennis till mig och vi kollade på idol, åt kycklinglasagne som jag gjort och bara myste. Vi tog en låååång sovmorgon på lördagen fram till 12.20 (???!!) haha. Helt sjukt att vi sover så bra ihop. Jag sover aldrig så bra som med honom så när vi sover ihop kan vi sova typ 10 timmar. Men eftersom jag har sömnproblem så behövs det verkligen för min del i alla fall.

Sen började vi fixa hemma hos mig. Vi satte upp lite bilder på väggarna, tavlor och grejade och gjorde i ordning. Grejade i stort sett hela dagen förutom att vi kollade på hockey och sen åt vi pizza och efterrätt på pizza hut. Jag kommer uppdatera er med mer bilder från mitt hem vid ett annat tillfälle då jag har gjort om en del men här får ni en liten bild på vad vi gjorde i alla fall. :) Var i alla fall en väldigt bra helg med mycket skratt och bra energi.

Nu har jag tränat lite zumba och ska snart sova. Hoppas ni har haft en bra helg ni också. Kram ♥#1 - Abra

Wow, snyggt! Mysigt det ser ut!! Skönt att du kan sova bra med honom. Är själv extremt ljuskänslig så när min sambo och jag skulle sova ihop första gången var jag livrädd att han skulle snarka men han är tyst!

Svar: Tusen tack :) Jag är också ljudkänslig. Min kille snarkar lite men brukar gå bra ändå :)
Evah Åberg

#2 - Nathalie

Så härligt det låter och så himla fint du har det!! 😍

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#3 - Hej

Recept på kycklinglasagnen? :)

Svar: https://www.ica.se/recept/kycklinglasagne-716541
Evah Åberg

#4 - Anonym

Så himla snyggt du har det 😍😍😍

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg