Hur jag och Dennis träffades
Jag har fått frågan om hur jag och Dennis träffades så tänkte att jag kan göra ett inlägg om det istället. :)

Det hela började med att jag skrev ett inlägg i en grupp på facebook som Dennis är admin för. Jag hade ingen aning om vem han var och han hade ingen aning om vem jag var, trots att vi hade gemensamma vänner. Jag skrev i alla fall ett väldigt ironiskt inlägg om att sen jag började hålla på frölunda så kan jag inte tänka mig träffa nån som inte håller på frölunda och att jag ville flytta närmare Göteborg.

Statusen var aldrig menad som någon "kontaktannons" utan var bara en rolig grej från min sida för att visa vad omvänd jag blivit (eftersom jag tidigare höll på Färjestad). Dennis såg statusen i alla fall och skrev ett PM till mig. Vi fick väldigt bra kontakt med en gång och redan första kvällen bytte vi telefonnummer. Jag ringde honom och vi pratade bort hela natten i telefon.

Efter bara några dagar bestämde vi oss för att ses och han kom till mig. Jag kände direkt jag träffade honom att detta är en människa jag vill ha kvar i mitt liv, det här är liksom rätt. Det var mycket jag föll för hos honom, men en av grejerna är nog att han aldrig försökte något med mig. Han "raggade" aldrig på mig, han försökte inte få mig i säng utan det var jag som fick ta initiativ till allt. Bollen låg liksom hos mig och det tror jag var bra för min del.

Idag kan jag inte tänka mig att vara utan honom för jag älskar honom otroligt mycket. Han är min trygghet, han får mig att skratta, han får mig att tänka till, han bygger upp mig. Han förstår mig när knapppt jag själv förstår mig och jag är så otroligt glad över att just han såg det jag skrev i den där gruppen.

 


Glöm inte bort att ni kan nominera mig i Blogg.se-priset 2017 som "årets stjärnskott" eller "årets budskap/inspiratör". Det skulle betyda så otroligt mycket för mig. Ni behöver bara skriva in: "Evahle.se" under dessa två kategorier och trycka på skicka. Direktlänk till röstningen.
#1 - Lars Gustafsson

Vilken härlig kärleksberättelse om dig o Dennis. Ja Frölunda också bästa laget. Givetvis röstar jag på dig Eva

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Vad kul att du delar med dig om hur ni träffades! <3 Kramis

Svar: Kul att du gillade det :)
Evah Åberg

#3 - Grethe Hagen

Så fine dere er sammen 😊💗

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#4 - Carro

Åh vad gulligt! 💕

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#5 - Bunny

Fint <3

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#6 - elin

Kul att läsa<3

Svar: Kul att du gillade det :)
Evah Åberg

#7 - Lotta

Lycka till med kärleken <3

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#8 - Jessica Högberg

Ironi är underskattat 😉

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg