9 sätt att överraska din partner
♥ Lägg ut en fin lapp på kudden exempelvis. - Att sprida ut små lappar så som i kylen, på toaspegeln, på kudden osv tycker jag är jättemysigt. Man blir så glad av att få ett fint meddelande där man minst anar det.

♥ Skriv ett brev. - Om du vill skriva mer än små lappar så varför inte skriva ett brev om vad du känner för personen och hur mycket personen betyder för dig? Skriv det du känner och skriv det helst för hand för det blir mer personligt!

♥ Laga en god middag. - Din partner kanske kommer hem från jobet kl 18, se då till att ha maten klar till personen kommer hem. Duka upp lite finare och tänd ljus. Personen kommer förmodligen bli jätteglad för att du engagerar dig så och bryr dig!

♥ Ring helt spontant. -  Slå en signal berätta att du älskar din partner och längtar efter personen. Jag skulle bli superglad för detta och tror att fler blir det!

♥ Skriv en lista på vad du älskar med din partner. - Kanske är det hur personen skrattar eller hur personen kollar på dig när hen är nyvaken.

♥ Om ni har barn, så glöm inte att beröma varandra som föräldrar. - Att berätta för någon vilken underbar förälder personen är, är en av de finaste komplimanger man kan ge. Berätta att du är stolt över att ha skaffat barn med just denna personen.

♥ Pussa och kramas spontant. - Beröring är otroligt viktigt i ett förhållande och då menar jag inte enbart sexuell beröring. Krama om personen bakifrån när hen står och diskar, pussa personen på Ica, håll handen på stan och så vidare. Spontan beröring ökar oftast intimiteten och den bra känslan i förhållandet.

♥ Tänd ljus och ge din partner massage. - Hur mysigt är det inte med lite massage, tända ljus och lite avslappnande musik? Alla kan vi behöva avslappning ibland och detta är ju perfekt för då får ni även lite beröring.

♥ Lägg ut en bild på facebook och skriv något fint. - Detta kanske inte passar alla, men jag personligen skulle bli jätteglad över att min pojkvän lägger ut en bild och skriver en fin text så fler kan se hans känslor för mig, för självklart vill jag att alla ska se att vi är ett par.

Detta är en repost och jag postade inlägget första gången i min blogg 27/9-2015.

#1 - Netti Starby

Det är verkligen kul att kolla tillbaka på äldre inlägg och den här är bra! :-D Kramis

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#2 - Jessica Högberg

Viktigt att visa att man bryr sej om varandra i vardagen

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#3 - Carro

Vilka bra tips! :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#4 - Felicia

vilket bra inlägg

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#5 - Kattis

Fina tips!☺

Svar: tack :)
Evah Åberg

#6 - Amanda

Så fint inlägg och tips<3

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#7 - Linda

Åh vilka mysiga tips!

Svar: Åh tack :)
Evah Åberg

#8 - Rosenskan

Fy vilka bra tips! 😃

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#9 - Annika

Tipsen om att laga en god middag samt pussas och kramas spontant tyckte jag om. Det var fina tips du kom med. Ha en fortsatt trevlig helg.

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg