En lördag i Göteborg
Hoppas ni har haft en bra helg!
Min har varit jättebra. Det började med att Dennis kom till mig i fredags och då blev vi bjudna på restaurang av mina föräldrar. Så jag, Dennis, mamma och pappa åkte ned och åt lite. Sen blev det bara mys hemma hos mig efter det. 

På lördagen bar det iväg till Göteborg för att se Frölunda möta Färjestad. Både jag, Dennis, hans pappa och min pappa håller på Frölunda så vi åkte iväg vi 4 för att se matchen. Var så kul att komma dit och möta alla vänner där nere och det blev en mysig tripp tillsammans. Jag mår så bra i Göteborg och har så många fina vänner där och jag blir alltid lika glad av att komma dit. Dock var matchen inte lika bra. Frölunda spelade bra ibland och ledde första minutrarna av matchen. Sen tog Färjestad ikappt och helt plötsligt ledde de med 4-1. Frölunda tog dock ikapp och det blev till slut förläning, vilket Färjestad lyckades ta. Men det är faktiskt bra gjort av Frölunda att ta ikapp så det blir förlängning, så oavsett om det bara blev en poäng för oss så mådde jag ändå bra efteråt och förlusten blev inte lika tung.

Nu ska jag snart se mello från igår och sen kolla lite youtube. Sen är det dags för massor av bloggjobb och ta ikapp det jag missade igår. :)

 Dennis, jag och pappa. Dennis pappa tog bilden :)
#1 - Netti Starby

Åh vad kul ni har haft och fin bild på er! :-D Kramis

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#2 - Lars Gustafsson

Ja Götet är ju härligt. Åh Frölunda ska ju bara vinna. Vad händer? Färjestad ä där kaffe eller?

Svar: Ja precis... Men Färjestad har tyvärr ett psykiskt övertag över frölunda :/
Evah Åberg

#3 - Carola

Vad kul med Hockey och att du har haft en bra helg :). Serneke, får mig att tänka på semifinalen i våras mellan Brynäs och Frölunda. (Håller på Brynäs, men Frölunda är också bra). Då så satt jag och min sambo och sa - Fy fan vad bra han är den där Serneke (Brynäs har sina efternamn på ryggen på tröjan så vi trodde att Frölunda också hade det). Det gick några matcher då vi bara satt och imponerades av den där Serneke som var med i varje kamp, mål osv. Tills jag förstod att Serneke var en sponsorlogga och inte ett efternamn. Så när vi tittar och sambon säger nästa gång - Alltså han är ju så bra den där Serneke. Svarar jag - Ja, fast kolla dig omkring, det finns väldigt många som heter Serneke i det här laget ;). Hihi, det kanske inte är lika roligt att höra det i andra hand, men tycker själva det det är lite lustigt så jag kände att jag ville berätta :). Hoppas att du får en fin vecka. Kram kram

Svar: Haha du är inte ensam om det. Sett att fler tänker samma sak. Dock har även frölunda sina efternamn på ryggen ;) Kram!
Evah Åberg

#4 - Annie

Vad kul med en helg i Göteborg! :) Ser ut som en trevlig helg<3

Hoppas Du har en fin söndag :)

Sv: Men tack så mycket, fina du ;)

Kramar

Svar: Det var det verkligen :) Kram!
Evah Åberg

#5 - Boel

Låter som en härlig helg :)

Svar: Det var det :)
Evah Åberg

#6 - Evelina

Härligt! Älskar Göteborg :D

Svar: Jag med :D
Evah Åberg

#7 - Charlotte

Så roligt! Synd att vi inte hann säga hej. Min telefon dog under matchen så kunde inte kontakta någon :( <3

Svar: Vad tråkigt :( Men vi får ses nästa gång jag kommer ner :D <3
Evah Åberg

#8 - Anna

Det låter som en riktigt härlig helg :)

Svar: Det var det :)
Evah Åberg

#9 - Clara

Härlig bild på er!😌

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#10 - Gabriella

Skönt med en bra dag!!

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#11 - Miss Baby Peaches

Gud vad kul med hockey! Var jättelänge sedan jag var och såg en match!

Svar: Ja det är väldigt kul :)
Evah Åberg

#12 - Jennie

Åh va kul! :D Maten ser god ut också 😍

Svar: Det var den :)
Evah Åberg