Haft så många bra dagar nu

Jag har haft så många bra dagar nu under julen och generellt sett så har jag haft mycket mindre ångest nu än annars! Torsdagen den 28/12 åkte jag, pappa och Dennis iväg till Örebro för att se dem möta Frölunda (vårt lag). Det var en riktigt bra match och Frölunda vann. Vi hade så roligt både på vägen dit, under tiden och på vägen hem. Vi skrek oss hesa och på vägen hem satt vi alla och sjöng med i olika låtar och bara hade väldigt kul.

På lördagen den 30/12 kom min syster Anna och hennes man Tobbe hem till mina föräldrar så vi åt gott, fikade, pratade och skrattade mycket. Det var roligt att träffa dem igen för det är väldigt sällan vi ses nu för tiden. Så vi pratade en del om bebisen.

Sen var det dags för nyårsafton och jag har aldrig varit den personen som tycker att nyår är så speciellt men den här gången bestämde jag mig för att verkligen njuta, må bra och bara ha kul. Så jag diggade julmusik när jag fixade mig och njöt av vad fint jag har det hemma. Sen kom Dennis så vi åkte iväg till mina föräldrar och där lagade jag och Dennis i ordning potatisgratäng, pappa gjorde fläskfilé och mamma gjorde en sallad så det är ett bra dreamteam haha. Maten blev jättelyckad och jag är så nöjd med dukningen hemma hos mamma och pappa. Tycker det blev så mysigt! Dagen gick mest ut på att äta, prata och skratta, vilket verkligen behövs!

Hoppas att ni hade en bra nyårsafton och att 2018 har startat bra för er! :) Har ni några nyårslöften? ♥

 
 








Kommentarer
Pauline Hurtig

vilka härliga bilder!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

2018-01-05 20:25:56
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/


Kommentera här
* Alla kommentarer ska först godkännas av mig.

* Alla kommentarer jag finner stötande mot mig eller andra kommer att raderas.

* Kommentarer som "allt bra?" osv raderas, läs inlägget istället!

* Kom ihåg att ditt IP-nummer alltid loggas och att du aldrig är helt anonym på nätet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...